EĞİTİM
okuma süresi: 5 dak.

LAÜ'de "Geleneksel Yıl Sonu Barbekü Partisi" düzenlendi

LAÜ'de "Geleneksel Yıl Sonu Barbekü Partisi" düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) "Geleneksel Yıl Sonu Barbekü Partisi" gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 26/05/17 15:09
okuma süresi: 5 dak.
LAÜ'de "Geleneksel Yıl Sonu Barbekü Partisi" düzenlendi
A- A A+
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) "Geleneksel Yıl Sonu Barbekü Partisi" gerçekleştirildi.

LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi önündeki çim alanda kurulan standlarda Gastronomi Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları kebap çeşitleri ve tatlı olarak da lokma, öğrencilere ikram edildi.

Etkinlikte, Kıbrıs Müzik Yolcuları'nın seslendirdiği müzikler eşliğinde, çeşitli oyunlar oynayan öğrenciler, gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladılar.

Yiyecek standlarını ziyaret eden öğrenciler, düşüncelerini dile getirerek, şunları söylediler:

Nilsu Ünlü: Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Üniversite tarafından düzenlenen bu tür büyük etkinliklerde biz öğrenciler çok eğleniyoruz. Sabahtan beri bekliyordum, hazırlanan herşey çok güzel görünüyor ve döner yedim çok lezzetli idi. Bu şenliklerin ileriki yıllarda da olmasını istiyorum.

Ada Gadırlı: Radyo TV Sinema Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Bence çok güzel bir etkinlik, tüm öğrenciler için eğlenceli ve neşeli, bu gibi organizasyonlardan biz öğrenciler çok mutlu oluyoruz. Öğrenciler ve hocalar birarada eğleniyorlar, oyun oynuyorlar ve mutlu oluyorlar. Öğrenciler organizasyon kapsamında tattıkları yemeklerden memnun kaldılar.

Arzu Göçer: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. LAÜ farkını ortaya koydu ve derslere en güzel şekilde veda ediyoruz. Böyle güzel bir etkinliğin sınav haftası öncesinde olması bizim için motivasyon kaynağı oldu. LAÜ'ye teşekkür ederim, LAÜ'deki ilk yılım ve böyle etkinliklerin olmasından dolayı çok mutlu oldum.

Yüksel Ünal: Bölümüm Hemşirelik İngilizce ve şu anda İngilizce Hazırlık Okulu öğrencisiyim. LAÜ'nün yaptığı yerel ürünlerle ilgili etkinlikler ve barbekü partisi onu bir adım öne geçiriyor. LAÜ'deki ilk yılım, böyle farklı ve sosyal etkinliklerle öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesine fırsat tanınıyor. Başka arkadaşlarıma da LAÜ'yü tavsiye edeceğim.

Mehmet Celil Çiftçi: Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. LAÜ'deki son günlerimizde böyle etkinliklerin düzenlenmesi çok güzel. Bu etkinliğin sınav haftası başlamadan önce olması bizim için güzel bir motivasyon kaynağı oldu. Arkadaşlarımızla hep birlikte oyunlar oynayıp vakit geçirdik.

Can Ovalı: İç Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Bu dönem çok farklı ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yaz tatili öncesinde böyle bir etkinlikte bütün öğrencilerin kampüsümüzün yeşillikler içindeki en güzel yerinde biraraya gelmesi çok güzel oldu. Ayrıca canlı müzik eşliğinde bu etkinliğin geçekleşmesi de hoş oldu.

Birsen Arık: Radyoterapi Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Sınav haftası öncesinde bize moral oldu, arkadaşlarımla hep birlikte eğleniyoruz. Barbeküde tavuk şiş tattım çok lezzetli idi. Bence çok güzel bir etkinlik oldu ve sürekli olmasını istiyoruz.

Kevser Koçak: Evde Hasta Bakımı Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Bu etkinlik mezun olacak arkadaşlarımız ve bizim için hep birlikte vakit geçirdiğimiz, ileride de hatırlayacağımız güzel bir anı oldu. Hocalarımızla ve arkadaşlarımızla birlikte Gastromoni Bölümü'ndeki arkadaşlarımızın bizler için hazırlayıp, pişirdikleri ürünleri tattık.

Habib Emeç: Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bizim için yapılan bu etkinliği sevinçle karşıladık, sosyalleşme adına güzel bir etkinlik oldu. Diğer arkadaşlarım adına da okul yönetimine teşekkür ederim. Bu tür etkinliklerin devamını bekleriz.

Işıl Çabuğ: Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Öğrencilerin biraraya gelmesi ve kaynaşması için organize edilen güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini düşünüyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.