EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

AKÜN öğrencileri THY'nin eğitim binasında

AKÜN öğrencileri THY'nin eğitim binasında

Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında 25 Mayıs 2017 tarihinde AKÜN Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencilerinin, THY'nin İstanbul'daki Florya Eğitim Binasında "Mock-up" eğitimine katılabilmesi için bir anlaşma imzalandı.

Yayın Tarihi: 29/05/17 15:04
okuma süresi: 2 dak.
AKÜN öğrencileri THY'nin eğitim binasında
A- A A+
Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında 25 Mayıs 2017 tarihinde AKÜN Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencilerinin, THY'nin İstanbul'daki Florya Eğitim Binasında "Mock-up" eğitimine katılabilmesi için bir anlaşma imzalandı. AKÜN Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Seran Beyar ve THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Pazarlama ve Sosyal İşler Müdürü Başar Ataç'ın imzaladığı anlaşma Acil Durum Emniyet Kurallarını kapsıyor.

Havacılık sektörünün ihtiyacına yönelik nitelikli ve donanımlı bireyler yetiştirme hedefinde olan Akdeniz Karpaz Üniversitesi, öğrencilerine dünyanın en iyi havayollarından biri olan THY'nin tesislerinde "Mock-up" eğitimini uygulamalı olarak verdi. AKÜN öğrencileri, THY'nin modern eğitim tesislerinde basınç boşalması, gerçek yangın, duman, hazırlıklı – hazırlıksız emergency, karaya – suya acil iniş, tahliye, hayatta kalma konularını uygulamalı olarak pekiştirdiler.

Bir günlük eğitime katılan öğrenciler Acil Durum Prosedürleri hem bire bir uygulayarak öğrenme fırsatı buldular hem de "Acil Durum ve Emniyet Kuralları" sertifikasını almaya hak kazandılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.