EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

Amerikan Koleji 8'inci sınıf öğrencileri mezun oldu

Amerikan Koleji 8'inci sınıf öğrencileri mezun oldu

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu; Amerikan Koleji'nin 8'inci sınıf öğrencileri; GAÜ Merkez Kampüsü'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile, eğitim ve öğretim yaşamlarının önemli bir bölümünü daha tamamlayarak mezun oldu.

Yayın Tarihi: 25/06/17 10:16
okuma süresi: 4 dak.
Amerikan Koleji 8'inci sınıf öğrencileri mezun oldu
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu; Amerikan Koleji'nin 8'inci sınıf öğrencileri; GAÜ Merkez Kampüsü'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile, eğitim ve öğretim yaşamlarının önemli bir bölümünü daha tamamlayarak mezun oldu.

GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi'nde; Mezunlar ve aileler ile, GAÜ Okullar Grubu'nun tüm kadrosunun katıldığı mezuniyet töreninde; GAU Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Cemile Esenyel, Yöneticiler Kurulu Üyesi ve GAU Okullar Grubu Başkanı Yar. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar da hazır bulundu.

Saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı'nın hep birlikte söylenmesinin ardından, Kolej Müdüresi Berna Yılmazoğlu Özdoğa 'mezunlara sesleniş' konuşmasını gerçekleştirdi. Genç nesillere gelecek adına; bırakılabilecek en değerli mirasın; eğitim olabileceğini vurgulayan Özdoğa "Değerli velilerimiz, çocuklarınıza bırakabileceğiniz en değerli miras onlara sağladığınız kaliteli eğitimdir. Eminim onlar da size bunun için minnettardırlar." şeklinde konuştu.

Genç mezunların velilerini; gösterdikleri bu vasıf ve özveri dolayısı ile, mezuniyet törenine katılan tüm misafirlerin huzurlarında, bir kez daha içtenlik ile selamladığını ve saygılarını sunduğunu ifade eden Amerikan Koleji Müdüresi Berna Yılmazoğlu Özdoğa "Sizlerin, özveri ve yönlendirmeleri olmasaydı, çocuklarınız; bugün, burada parlayan gözler ile, size bakıyor olamayacaklardı. Bizler, Amerikan Koleji Ailesi olarak; sizlerin, okul aktivitelerine yaptığınız katkılardan ve çocuğunuzun eğitimine gösterdiğiniz ilgiden çok memnunuz. Bu nedenle; ailelerimizi güçlü bir şekilde alkışlıyoruz'' dedi.

Konuşmasının sonunda; 8'inci sınıftan, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda mezun olan öğrencilerini tebrik eden Özdoğa, Mezunların; Amerikan Koleji Öğrencileri'nin başarılar ile dolu geçmişine sahip çıkarak, bunu devam ettirmelerini istedi.

"EN ÇOK SENİ SEVDİM" ŞARKISI İLE VEDA

GAÜ Spectrum Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmiş sayısız mezuniyet töreninde olduğu kadar, duyguların en yüksek seviyede olduğu; "GAÜ Amerikan Koleji 8'inci Sınıf Öğrencileri'nin Mezuniyet Töreni"nde , mezun öğrencilerin; kendilerini, 3 yıl boyunca özveri ile eğiten öğretmen ve idarecilerine, "en çok seni sevdim" şarkısı ile seslenip, sahneye davet ederek birlikte şarkıyı seslendirmeleri ise, gecenin en güzel anını oluşturdu.

DERECELER ÖDÜLLENDİRİLDİ

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı, 8'inci Sınıflar Mezuniyet Töreni'nde; akademik ortalamaları, sosyal ve sporcu kimlikleri ile ön plana çıkan öğrenciler ayrıca başarılarından ötürü kutlandılar.

Okul birincisi; Tara Gürbağ ile akademik açıdan en üst düzeye ulaşan ve ilk sıraları paylaşan öğrenciler; Mustafa Esenyel, Zeynep Işıl Özcan , Nehir Rüstemoğulları , Fatih Seğmen ve Hasan Balıkçıoğlu'na başarı belgeleri ve plaketleri; Yöneticiler Kurulu Üyesi ve GAU Okullar Grubu Başkanı Yar. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy ile Amerikan Kolej Müdüresi Berna Yılmazoğlu Özdoğa tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.