EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Başarılı öğrenciler DAÜ'yü seçmeye devam ediyor

Başarılı öğrenciler DAÜ'yü seçmeye devam ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) başarılı öğrencilerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 14/08/17 13:36
okuma süresi: 2 dak.
Başarılı öğrenciler DAÜ'yü seçmeye devam ediyor
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) başarılı öğrencilerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. 2017 yılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) LYS sonuçlarına göre tüm puan türlerinde ilk 5000 arasına girme başarısını gösteren öğrencilerin ilk tercihi DAÜ oldu. 2016 yılı ÖSYM LYS sonuçlarına göre DAÜ'yü ilk 5000 arasına giren toplam 4 öğrenci tercih ederken bu yıl rakam 12'ye yükseldi.

DAÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre DAÜ'ye LYS 2017 sonuçları doğrultusunda yerleşen 1,622 Türkiye Cumhuriyeti (TC) uyruklu öğrenciden ilk 5000 arasına girenler; Mütercim Tecümanlık Bölümü, Okul Öncesi Öğretmenliği Programı, Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü, Sosyal Bilgiler Öğremenliği Programı, Özel Eğitim Öğretmenliği Programı ve İngilizce Öğretmenliği Programı'nı tercih etti. Kayıtlarını yaptıran öğrenciler, 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi'nde tercihleri olan DAÜ'de yeni eğitim hayatlarına başlayacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.