EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

The American Elementary School yeni Müdürü Raif Yücelten, velilere seslendi

The American Elementary School yeni Müdürü Raif Yücelten, velilere seslendi

Girne Amerikan Üniversitesi, Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren The American Elementary School, yeni eğtiim öğretim yılında, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 15/08/17 13:07
okuma süresi: 4 dak.
The American Elementary School yeni Müdürü Raif Yücelten, velilere seslendi
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi, Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren The American Elementary School, yeni eğtiim öğretim yılında, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

GAÜ Okullar Grubu, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı öncesi kadrosunu güçlendiren Amerikan Koleji, Elementary Shool Müdürlük görevine Raif Yücelten'i atadı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada , Raif Yücelten'in, uzun yıllar eğitim alanında önemli görevlerde yer aldığı belirtilirken, uzun yıllar öğretmenlik görevinin ardından, farklı dönemlerde eğitim alanında yöneticilik görevlerinde de bulunduğu ifade edildi.

Yücelten'in, Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürlüğü, KKTC Ankara Büyükelçiliği Eğitim Kültür Ateşeliği gibi görevlerde bulunduğu bildirilen açıklamada, yeni görevi ile birlikte bilgi birikimi ve deneyimleri, Amerikan Koleji öğrencilerine aktaracağı vurgulandı.

The American Elementary School Müdürü Raif Yücelten ise velilere ve halka seslendiği açıklamasında şunları söyledi;

"The American Elemetary School, deneyimli, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan dinamik bir eğitici kadroya sahiptir. İngiliz dili öğretiminde yepyeni ve başarısı kanıtlanmış bir programla ve özel olarak Speaking (konuşma) dersleriyle; Türkçe dilinde verdiğimiz derslerde ise teorik - pratik uygulamalarla ve yaparak-yaşayarak öğrenmeyi esas alan yaklaşımlarla hizmete hazırız.

Ayrıca, bütün bu bilgilerin, becerilerin doğru yerde, doğru şekilde kullanılabilmesi için de doğru insanlar yetiştirmemizin mutlak gerekliliğine olan inancımızdan dolayı "Değerler Eğitimi'' de bizim vazgeçilmezimizdir.

Çocuklarımızı mezun ederken; sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen; doğanın önemini, temiz bir çevrenin kıymetini bilen ve daha birçok milli ve kültürel değeri özümsemiş; insan ilişkilerinde mükemmel bireyler olarak görmek, bizim için en büyük gurur vesilesi olur. Mutlaka aileleri ve ilk öğretmenleri olarak sizler, onları bu hususlarda eğitmişsinizdir. Bizler de bu özelliklerini pekiştirmek, varsa eksiklerini tamamlamak, varsa yanlışlarını düzeltmek istiyoruz. Güzel davranış sahibi insanlar büyütmek hepimizin ortak arzusudur.

Bizler, çocuklarımıza değer veriyoruz. Anne ve babalar olarak, Ebeveynler olarak çocuklarınızın üzerine titrediğinizi, onların mükemmel birer birey olarak yetişmelerini istediğinizi biliyoruz. İnanın, öğretmenler olarak ayni hassasiyeti taşıyoruz. Bu yüzden, biz eğitimciler, siz veliler ve elbette çocuklarımız, gelin yüksek bir sinerji yaratalım ve yarınlara birlikte güven içinde yürüyelim.

Gelin, bilgiyi ve sevgiyi paylaşalım, çoğaltalım.

Gelin kocaman bir aile olalım. The American Elementary School size bir telefonluk mesafede. İster velimiz olun ister olmayın kapımız hepinize açık. Gelin sorularınıza cevap verelim. Gelin okulumuzu gezin. Gelin bizi tanıyın" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.