EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

KAÜ ile KTAMS arasında iş birliği görüşmesi yapıldı

KAÜ ile KTAMS arasında iş birliği görüşmesi yapıldı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Serdar Saydam, KAÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Turgay Akalın ile Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan görüşme yaptılar.

Yayın Tarihi: 23/08/17 07:44
okuma süresi: 3 dak.
KAÜ ile KTAMS arasında iş birliği görüşmesi yapıldı
A- A A+

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Serdar Saydam, KAÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Turgay Akalın ile Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan görüşme yaptılar. Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası merkezinde gerçekleşen görüşmede sağlık alanında çalışan KTAMS üyelerine ve/veya çocuklarına, yüzde 50, yüzde 75 ve yüzde 100 oranında burs verileceği açıklandı.

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Serdar Saydam yapmış olduğu açıklamada; Bu yıl KAÜ olarak KKTC Belediyelerinde, Esnaf ve Zanaatkârlara ve Sağlık alanında çalışanlara ve/veya çocuklarına yüzde 50, yüzde 75 ve yüzde 100 oranında burs vermeyi planladıklarını bu nedenle Kamu-Sen'den sonra KTAMS'ı ziyaret ettiklerini söyledi. Burs kampanyası çerçevesinde sağlık alanında çalışan üyeleri bulunan diğer sendikaları, belediyeleri ve kurumları da ziyaret etmeye devam edeceklerini, 15 Eylül 2017 tarihine kadar ise öğrencilerin KAÜ'ye müracaat etmelerini vurguladı.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan ise KAÜ'nün burs kampanyası konusunu çok yararlı bulduğunu ve farkındalık adına görüşme yaptıklarını belirterek "KAÜ'nün bu açılımını yerinde ve zamanında bulduklarını söyleyerek bu konuda sendika yönetim kurulu ile görüşerek neler yapılabileceğini KAÜ'ye bildireceğini'' söyledi. Ahmet Kaptan, yönetim kurulu olarak eğitim konusunda titizlikle çalışılması gerektiğine inandıklarını ifade etti.

KAÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Turgay Akalın'ınise görüşme sonrası yaptığı açıklamada; ''Sağlık alanında çalışan üyeleri olan sendikalarla görüşmelerimiz sürecektir. Sağlık alanında tüm toplumu kucaklayacak projelerimiz mevcuttur ve bu konularda sağlık meslek örgütleri ve sendikalarla iş birliğimiz devam edecektir''dedi. Sağlık alanında çalışanlara ve çocuklarına Kıbrıs Amerikan Üniversitesi olarak bünyemizde olan alanlarda, burslu eğitim olanağı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.