EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ, "II. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresin'de" yerini aldı

KAÜ, "II. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresin'de" yerini aldı

21- 23 Eylül 2017 tarihleri arasında , İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Hukuku Araştırma Birimi tarafından Antalya'da düzenlenen ''2.Uluslararası Tıp Hukuku Kongresi'ne'' üç kıtadan Tıp Doktoru, Hukukçu ve Tıp Doktoru/Hukukçular katıldılar.

Yayın Tarihi: 25/09/17 17:20
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ, "II. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresin'de" yerini aldı
A- A A+
21- 23 Eylül 2017 tarihleri arasında , İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Hukuku Araştırma Birimi tarafından Antalya'da düzenlenen ''2.Uluslararası Tıp Hukuku Kongresi'ne'' üç kıtadan Tıp Doktoru, Hukukçu ve Tıp Doktoru/Hukukçular katıldılar. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Tıp doktoru/Hukukçu Dr.Turgay Akalın da ''KKTC'de Acil Tıp ve Hukuki Sorunlar'' başlıklı tebliği ile Kongre'ye katıldı.

Kongrede başlıca Acil Tıp, Diş Hekimliği, Estetik Cerrahi, Organ Bağışı ve Nakli, KKTC'de Tıp Hukuku, Eczacılık; İnsan Hakları ve Tıp, Yargı Kararında Tıp Hukuku, Aydınlatma ve Rıza, Hekimin Hak ve Özerkliği, Sağlık Turizmi, Genetik ve Üreme, Zorunluluk Hali, İlaç Hukuku gibi konularda toplam 87 tebliğ sunuldu.

Kongrede Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'ni temsil eden, KAÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Dr.Turgay Akalın yaptığı açıklamada;

''Kongre verimli ve çok başarılı geçmiştir. Bu uluslararası kongre vesilesiyle katılımcılar Tıp Hukuku alanında çok değerli tebliğler sunmuşlardır. Bu kongre, Tıp alanındaki hukuki sorunlara ışık tutmuş, çözüm yolları üzerinde öneriler getirmiştir'' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.