EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Atatürk Kompozisyon Yarışması'na başvurular sürüyor

Atatürk Kompozisyon Yarışması'na başvurular sürüyor

Telsim'in Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliğiyle 8 yıldır düzenlediği Atatürk Kompozisyon Yarışması'na başvurular devam ediyor.

Yayın Tarihi: 17/10/17 18:41
okuma süresi: 1 dak.
Atatürk Kompozisyon Yarışması'na başvurular sürüyor
A- A A+

Telsim'in Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliğiyle 8 yıldır düzenlediği Atatürk Kompozisyon Yarışması'na başvurular devam ediyor. Her yıl farklı bir konu ile düzenlenen yarışmanın bu yılki konusu, Büyük Önder Atatürk'ün; "Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunamaz" sözü.

Atatürk kompozisyon yarışmalarının bu yıl 8.sini düzenliyor olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, bu yıl Atatürk'ün : "Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunamaz" sözünü yarışma konusu olarak belirlediklerini söyledi.

Telsim ailesi olarak gençlerin her alanda gelişimlerini desteklerken, edebiyat alanında teşvik etmeye devam edeceklerini belirten Tanpınar, okuyan, yazan ve araştıran genç nesillerin çoğalmasıyla, toplumsal gelişimin önünün açılacağına inandıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.