EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

KAÜ bowling seçmeleri başladı

KAÜ bowling seçmeleri başladı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Spor aktiviteleri ile gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla gençlere kapılar açmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 20/10/17 07:44
okuma süresi: 1 dak.
KAÜ bowling seçmeleri başladı
A- A A+

KAU'den yapılan açıklamada KAÜ bünyesinde bulunan bowling sporunda yetenekli ve bu spora meraklı olan gençlerin tespiti ve aday kadrosu oluşturmak için takım kurma kapsamında seçmeler gerçekleşeceği bildirildi.

Ayrıca salon oyunlarını seven kişilerin, zor bir spor dalı olmayan bowling hakkında, hem kadınlara hem erkeklere yönelik, eğlenceli ve bir o kadar da öğretici, oyun için özel olarak üretilmiş toplar ve 10 adet lobut ile oynanan, belli bir hattın sonunda kendine has dizilişi ile yer alan lobutları devirmek üzerine kurulu bir çeşit salon sporu olduğu hususunda seçmelere katılacak olan öğrenciler için gerekli bilgilendirmelerinin yapıldığından söz edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.