EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

The American Nursæery School "Yaşasın Birlikte Yapıyoruz" etkinliği gerçekleşti

The American Nursery School “Yaşasın Birlikte Yapıyoruz” etkinliği gerçekleşti

The American Nursery School " Yaşasın Birlikte Yapıyoruz" Aile katılım etkinlikleri ailelerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 12/12/17 09:27
okuma süresi: 2 dak.
The American Nursery School “Yaşasın Birlikte Yapıyoruz” etkinliği gerçekleşti
A- A A+

The American Nursery School " Yaşasın Birlikte Yapıyoruz" Aile katılım etkinlikleri ailelerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

2017-2018 eğitim-öğretim yılına girildiğinden bu yana bir çok sosyal ve kültürel aktivite gerçekleştiren GAU Okullar grubuna bağlı The American Nursery School, Kasım ayında aile katılım etkinliklerini gerçekleştirirken; gastronomi, pilates, drama, yaratıcı sanat, tişört tasarımı, seramik boyma gibi bir çok farklı etkinliği aileleri de içine alarak doğal ortamlarını şeffaf bir şekilde sunmaları ile ailelerin takdirini topladı.

Okul Müdürü Saymaz etkinlikle ilgili şu açıklamalarda bulundu;

Aile aktılım etkinliklerimizin ana başlığı "Yaşasın birlikte yapıyoruz." Burada dikkat çekmek istediğimiz nokta; çocukların aileleriyle vakit geçirmekten ne kadar mutlu olduklarını, keyif aldıklarını vurgulamak. Yaklaşık 6 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizailelerimizin en beğendiği ve dört gözle beklediği etkinliğimiz haline geldi.

Bizim amacımız aileyi eğitimin içine katabilmek ve çocuğun gelişimi, eğitimi konusunda onlarla daha kolay işbirliği yapabilmek. Çünkü biliyoruz ki aile katılımı çocuğun akademik başarısını olumlu yönde etkilemekte. Yapılan araştırmalar da bunu göstermekte. Bu bilinçle hem aileler çocuklarındaki potansiyel ve yeteneğin farkına varabiliyor, aynı şekilde tam tersi çocuğundaki varsa olumsuz yönleri görme imkanı buluyor. Her iki anlamda da ailenin farkındalığı öğretmenin çocuğu destekleyebilmesi açısından fayda sağlıyor. En güzel yanı da ailelerimiz hızlı koşuşturmalarının, yoğunluklarının içinden sıyrılıp çocuğuyla terapi gibi keyifli bir saat geçiriyor.

Ailelerimize verebileceğimiz en güzel tavsiyemiz şudur; Çocuğa verilecek en güzel hediye zaman'dır. Onlara zaman ayıralım.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.