EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Future College'de kültürümüz ve yerli malı

Future College'de kültürümüz ve yerli malı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı Lefkoşa – Alayköy yolu üzerinde bulunan The American Future College, "Kültürümüz ve Üretimimiz" konulu etkinlik düzenledi

Yayın Tarihi: 14/12/17 11:23
okuma süresi: 2 dak.
Future College'de kültürümüz ve yerli malı
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı Lefkoşa – Alayköy yolu üzerinde bulunan The American Future College, "Kültürümüz ve Üretimimiz" konulu etkinlik düzenledi.

12-18 Aralık haftasına denk gelen Tutum, Yatırım ve Yerli Malları haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerde öncelikle öğrencilerin ve öğretmenlerinin hazırladığı çeşitli gösteriler yer aldı. Kıbrıs türkülerini söyleyen öğrenciler, karşılıklı Kıbrıs manileriyle "Atışma" etkinliği gerçekleştirdi. Kuzey Kıbrıs'ta üretilen birçok ürünün tanıtıldığı etkinlikte, yerli malını kullanmanın önmemi de Kıbrıs Türk Sanayi Odası tarafından hazırlanan bir sunumla vurgulanırken, "Yerli Malı nedir? ve Yerli Malı olduğunu nasıl anlarız?" sorularına da cevap verilen sunumda ailelere ve öğrencilere bilgiler verildi.

Kıbrıs Kültürü ve Kıbrıs'a özgü yiyeceklerin de tanıtıldığı günde, birçok kültürel eşyanın yanında, yerli markaların üretimleri sergilendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.