EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Montessori Okulları'ndan yerli üretime destek

 Montessori Okulları’ndan yerli üretime destek

Lefkoşa Montessori Okulu, CON Kahve Kuruyemiş Fabrikası'nın Lefkoşa şubesini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 14/12/17 17:12
okuma süresi: 2 dak.
 Montessori Okulları’ndan yerli üretime destek
A- A A+

Lefkoşa Montessori Okulu öğretmen ve öğrencileri, "Yerli Malı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde dün Kıbrıs'ın en eski ve köklü markalarından biri olan CON Kahve Kuruyemiş Fabrikası'nın Lefkoşa şubesini ziyaret etti.

Montessori çocukları ve öğretmenleri, fabrikayı gezdi, üretim hakkında bilgi aldı.

Lefkoşa Montessori Okulu çocukları, CON kahvesinin ve kuruyemişlerinin fırınlanmasından, paketlenmesine kadar tüm aşamalarını yerinde inceledi.

Çocuklar, aynı zamanda kendilerine ikram edilen kuruyemişleri tatma imkanı buldu.

Lefkoşa Montessori Okulu öğretmen ve öğrencilerine ziyaret sonunda CON kahvesi ve kuruyemişlerinden oluşan birer hediye çantası takdim etti.

Çocuklar ayrıca kendi harçlıkları ile fabrikadan birer ürün satın aldı. Böylece çocuklar, hem alışveriş kavramını uygulamalı olarak öğrenmiş oldu hem de çok sevdikleri kuruyemişleri direkt üretim yerinden alma şansına sahip oldu.

Lefkoşa Montessori Okulu öğretmen ve öğrencilerine, CON Kahve Kuruyemiş Fabrikası'nın Lefkoşa şubesine yaptığı ziyarete Kıbrıs Montessori Okulları Eğitim Koordinatörü Hatice Düzgün de eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.