EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

"The Amerıcan Nursery School ile erken yaşta 3 dilde eğitim"

"The Amerıcan Nursery School ile erken yaşta 3 dilde eğitim"

The American Nursery School olarak uzun yıllar bu konu üzerinde, dünyada yapılan araştırmaları da takip ederek program geliştirme çalışmaları yapıp uluslararası standartlarda programlar oluşturduk. Bu programlar tamamen çocukların yaş ve gelişim düzeylerine göre hazırlanmış aynı zamanda çocukların ana dillerini de destekleyici nitelikte.

Yayın Tarihi: 18/12/17 18:04
okuma süresi: 3 dak.
"The Amerıcan Nursery School ile erken yaşta 3 dilde eğitim"
A- A A+
Yabancı dil bilmenin meslek seçiminin bile önüne geçmiş olduğu çağımızda, yabancı dil eğitimi artık erken yaşlarda başlanmakta. Yapılan araştırmalara da bakıldığında erken yaşta başlanan yabancı dil eğitimi çocuğun hem anadilini daha iyi anlamasını ve kavramasını sağlıyor, hem de çocuk öğrendiği yabancı dilin temel prensiplerini daha iyi algılıyor. Aynı zamanda ilerleyen yaşlarda ikinci hatta üçüncü bir yabancı dili öğrenmesi daha da kolaylaşıyor. Aileleler ise bu konuda daha bilinçli ve çocuklarının erken yaşta yabancı dil eğitimine başlamaları için özenle araştırma ve seçimler yapıyorlar.

The American Nursery School olarak uzun yıllar bu konu üzerinde, dünyada yapılan araştırmaları da takip ederek program geliştirme çalışmaları yapıp uluslararası standartlarda programlar oluşturduk. Bu programlar tamamen çocukların yaş ve gelişim düzeylerine göre hazırlanmış aynı zamanda çocukların ana dillerini de destekleyici nitelikte. Yabancı dil eğitiminde başarılı olmamızın nedeni yabancı eğitmenlerle programlarımızı en ilgi çekici şekilde uygulamamız ve 2 yaştan itibaren farkındalık yaratabilmemiz olmuştur.

Hedefimiz iki yaşında henüz konuşmayı bile bilmeyen çocuklarımıza okulumuzdan mezun ederken; hem anadillerini, hem İngilizce'yi, hem de üçüncü dil olarak verdiğimiz Fransızca'yı yani 3 dilde aktif olarak anlayabilir ve konuşabilir duruma getirebilmek. Yıllardır uyguladığımız programlarımız sayesinde verdiğimiz temel alt yapı ile ilkokul çağına gelen çocuklarımız hiç sıkıntı çekmeden ingilizce ve Fransızca derslerinde akademik olarak başarılar gösteriyorlar. Anlama ve konuşmanın yanında okuma yazma ve matematik gibi becerilerin de ingilizce olarak verilmesi kısacası tam gün uygulanan ingilizce eğitimimiz sayesinde hem ailelerimizin beklentilerine hem de kendi hedeflerimize kolaylıkla ulaşabiliyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.