EMLAK
okuma süresi: 3 dak.

Realty World Türkiye'nin 2012 yılı Emlak Danışmanı ve Ofisleri ödül töreni gerçekleşti

Realty World Türkiye'nin 2012 yılı Emlak Danışmanı ve Ofisleri ödül töreni gerçekleşti

Realty World Türkiye'nin 2012 yılı en başarılı emlak danışmanı ve ofisleri ödül töreni Acapulco Otel'de gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 03/04/13 14:30
okuma süresi: 3 dak.
Realty World Türkiye'nin 2012 yılı Emlak Danışmanı ve Ofisleri ödül töreni gerçekleşti
A- A A+

Gecede en başarılı emlak danışmanı seçilen Canan Süyek ile en balarılı ofis seçilen, Neva Gayrimenkul Ltd. Şti'ne ödülleri Başbakan İrsen Küçük tarafından takdim edildi.

Ödül törenine Başbakan İrsen Küçük yanında, Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, şirket yöneticileri ve Türkiye geneli şube çalışanları katıldı.

KÜÇÜK

Başbakan İrsen Küçük etkinlikte yaptığı konuşmada, Realty World Türkiye ailesini KKTC'de görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Anavatan Türkiye ile en iyi düzeye gelen ilişkilerin bu gibi etkinliklerle taçlandığını söyleyen Küçük, Türkiye'de yaşanan gelişmelerin Kıbrıs Türk halkı için iftihar vesilesi olduğunu vurguladı.

Başbakan Küçük gecede ödül alan almayan tüm emlak ofisi ve danışmalarını kutladı.

AKÇA

Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ise, Türkiye'de emlak sektörünün profesyonel bir noktaya geldiğini görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Kıbrıs'ın bu mevsimde, bu tip organizasyon ve turizm aktivitelerine ihtiyacı olduğunu belirten Akça, etkinlik için, KKTC'yi seçen Realty World Türkiye ailesine teşekkür etti.

TATAR

Maliye Bakanı Ersin Tatar da konuşmasında, Türkiye'de emlak sektörünün büyük bir gelişme içinde olduğunu ve ekonomiye önemli katkılar sağladığını belirtti.

Türkiye'nin, lider bir ülke olma hedefiyle attığı başarılı adımların Kıbrıslı Türkler için gurur kaynağı olduğunu ifade eden Bakan Tatar, Realty World Türkiye ailesinin KKTC'yi de ilgi alanına almasını istedi.

BAYGAN

Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan ise, Türkiye'de gayri menkul sektörünün geleceğinin çok parlak olduğunu belirterek, yaşanan gelişmelerin, kurumsallaşma ve "franchise" marka olmayı zorunlu hale getirdiğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.