EMLAK
okuma süresi: 4 dak.

Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan bu kez de "YALAN BEYAN"

Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan bu kez de "YALAN BEYAN"

Skandallarla sürekli gündemde olan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'un bu kez de Devlet'e beyan ettiği ikamet adresinin yalan olduğu ortaya çıktı. Temel Bulut'un ortağı olduğu ve açıldıktan kısa bir süre sonra kapanan Realist Gazetesi'ni de bünyesinde bulunduran Fortis Liber Media Limited adına, Mukayyitlik Dairesi'ne yaptığı resmi adres beyanında gösterdiği ikamet adresi ile hiç alakası olmadığı ortaya çıktı. Temel Bulut'un, başkalarının yaşadığı evde ikamet ettiği yönündeki yalan beyanı, söylenecek sözlerin tükendiği nokta oldu.

Yayın Tarihi: 14/07/14 16:00
okuma süresi: 4 dak.
Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan bu kez de "YALAN BEYAN"
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi'nden edindiğimiz, Fortis & Liber Media Limited'in Direktörler Kurulu Onay Belgesi'nde Direktörler Kurulu Sekreteri olarak belirtilen Temel Bulut'un beyan ettiği adres "Feride Hikmet Sok. No:44 Taşkınköy, Lefkoşa" olarak görülürken, Bulut'un bu adresle hiçbir alakası olmadığı, adreste Taksim Üstüner adlı vatandaşın ikamet ettiği öğrenildi. Temel Bulut'un KKTC'yi ziyaret ettiği dönemlerde Çatalköy'de bir villada kaldığı öğrenildi.

TEMEL BULUT'UN KKTC MACERASI ÖZETLENECEK OLURSA

  • Kanunsuz yol çalışması
  • Kat irtifakı skandalı
  • Mimarından habersiz 3+1 dairelerin 1+1 diye pazarlanması
  • Başkasına ait binayı işgal ederek bölmeler yaptırılması
  • Bankanın haciz getirdiği villaları satmaya çalışması
  • Müteahhit ve taşeronlara olan ve ödenmeyen borçlar
  • Karşılıksız çekleri, Merkez Bankası tarafından süresiz olarak çek yasağına girmesi
  • Bankanın, haciz yoluyla satışı için mahkemeye başvurduğu arazilerin üzerine inşaat yapmak için açtığı ihaleler ve yine ayni arazi üzerine yapılmayan konutların satılmaya çalışılması
  • Yalan ikamet beyanı

Kanunsuz başlatılan yol çalışması, kat irtifakı skandalı, mimarından habersiz 3+1 dairelerin 1+1 diye pazarlanması, başkasına ait binayı işgal ederek bölmeler yaptırılması, bankanın haciz getirdiği villaları satmaya çalışması, müteahhit ve taşeronlara olan borçları, karşılıksız çekleri, süresiz olarak çek yasağına girmesi ve bankanın, satışı için mahkemeye başvurduğu arazilerin üzerine inşaat yapmak için açtığı ihaleler gibi skandal haberlerle sürekli gündemde olan ve Müteahhitler Birliği Başkanı tarafından "vatandaşlık iptali" gündeme getirilen Temel Bulut'un son skandalı yalan ikamet beyanı...

YENİ VUKUATI: "YALAN BEYAN"

Kuzey Kıbrıs'ta birçok vatandaşı "konut-zade yapan Bulut İnşaat'ın Sahibi Temel Bulut, bünyesinde kapanan Realist ve Kulis Gazeteleri'nin de bulunduğu Fortis&Liber Media Limited'in de hissedarı ve Direktörler Kurulu Sekreteri.

Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi'nden edindiğimiz, Fortis&Liber Media Limited'in Direktörler Kurulu Onay Belgesi'nde, Temel Bulut'un adres "Feride Hikmet Sok. No:44 Taşkınköy, Lefkoşa" olarak gösterdiği ikamet adresinin yalan beyan olduğu ortaya çıkarken, bu adreste Taksim Üstüner adlı vatandaşın yaşadığı öğrenildi.

Yapılan araştırmalarda, Temel Bulut'un gerçek ikamet adresinin Çatalköy'de olduğu ve adresi gazetemizde saklı olan bu yeri hiçbir resmi kayıtta özellikle kullanmadığı tespit edildi.

Cafer Gürcafer: "İNSANLARI ÖNCEDEN PLANLAYARAK DOLANDIRDI"

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, bir işadamının doğru adres beyanından çekinerek, resmi yerlere yanlış adres vermesinin tek bir açıklaması olduğunu vurgulayarak, "Bu açıkça, insanları planlı bir şekilde dolandırmaktır. İnsanları dolandırmayı önceden planlamıştır ki, gerçek adresini vermekten kaçındı." dedi.

SÜRESİZ ÇEK YASAĞINDA

Öte yandan, geçtiğimiz haftalarda ise Temel Bulut'un süresiz olarak çek yasağına girdiği ortaya çıkmıştı. Kullanıcılara "çek yasaklıları sorgulama" imkânı veren KKTC Merkez Bankası Resmi İnternet Sitesi'nde Temel Bulut ismini sorgulandığında "Yapılan arama sonucunda, arama kriterlerine uygun sonuç bulunmuştur: 362863 kimlik numaralı Temel Bulut isimli kişilik süresiz olarak çek yasaklısıdır" yanıtına ulaşılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.