EMLAK
okuma süresi: 7 dak.

Milos Park Homes kapılarını açtı

Milos Park Homes kapılarını açtı

Kıbrıs Developments, yine ilklere imza atarak emlak ve inşaat dünyasının merakla beklediği Milos Park Homes projesinin showhouse lansmanını 16 Nisan Cumartesi günü sanat ve doğayla bütünleşen keyifli bir bahar etkinliği ile gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen yatırımcılarının, çözüm ortaklarının ve seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen 16dört16 isimli showhouse lansmanı ile Milos Park Homes'un kapıları, huzur dolu ortamını yaşatmak, doğanın ruhunu hissettirmek ve ayrıca sanatın hayatımıza kattığı estetiği sunmak üzere açıldı.

Yayın Tarihi: 18/04/16 07:40
okuma süresi: 7 dak.
Milos Park Homes kapılarını açtı
A- A A+

Kıbrıs Developments'in 16dört16 adı ile büyük bir merak uyandıran Milos Park Homes projesininin showhouse lansmanı, Cumartesi günü sanatla bütünleşen keyifli bir bahar etkinliği ile gerçekleştirildi. Sektördeki toplu konut anlayışını ve standartlarını değiştirdiğini kanıtlayan Kıbrıs Developments, hem Milos Park Homes Projesi hem de 16dört16 lansman etkinliği ile yine ilklere ve büyük bir başarıya imza attı.

Projenin ilk etabı Haziran 2016'da tamamlanıyor. İlk etap daha önce duyurulmuş olan tarihten 6 ay daha erken teslim edilecek. Kıbrıs Developments, yine ilklere imza atarak emlak ve inşaat dünyasının merakla beklediği Milos Park Homes projesinin showhouse lansmanını 16 Nisan Cumartesi günü sanat ve doğayla bütünleşen keyifli bir bahar etkinliği ile gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen yatırımcılarının, çözüm ortaklarının ve seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen 16dört16 isimli showhouse lansmanı ile Milos Park Homes'un kapıları, huzur dolu ortamını yaşatmak, doğanın ruhunu hissettirmek ve ayrıca sanatın hayatımıza kattığı estetiği sunmak üzere açıldı.

Alışılmış lansman etkinliklerinden çok farklı olarak Girne Alsancak'ta hayat bulan Milos Park Homes'da farklı konut tiplerinde hazırlanan her bir örnek ev aynı zamanda birer sanat galerisine dönüştürüldü. Konukların zeytin ve limon bahçeleri ile çevrili eşsiz doğasında Milos Park Homes'un titizlikle tasarlanmış farklı konseptlerdeki örnek evlerini ve her birinde ayrı bir hikayenin anlatıldığı sanat galerilerini gezmesi ile başlayan etkinlik havuz başında düzenlenen kokteyl ile devam etti.

Milos Park Homes projesinde ilk günden bugüne kadar yaşanan süreci, 16dört16 etkinliğinin anlamını ve projenin farklılaşan yönlerini detaylı bir sunumla paylaşan Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, 16dört16 etkinliğinin alan kavramlarının nasıl farklı kullanılabileceğini ve yaşam alanlarının sanat alanlarına dönüşebileceğini gösteren, tam anlamıyla alanların kesiştiği bir etkinlik olduğunu vurguladı.


Harper Özbirim: "Doğa Milos Park Homes'a değil; Milos Park Homes doğaya ayak uydurdu"


Engelsiz yaşamı destekleyen Milos Park Homes projesinde ilk engelsiz ev modelini geliştirdiklerini ve "Yeşil Proje" ile doğayı sürdürülebilir kılmak adına önlemler aldıklarını belirten Özbirim, atık yönetiminden, çevre koruma uygulamalarına ve projede kullanılan yapı malzemelerine kadar her detayda yeşil projeye katkı sağlandığının altını çizdi. Doğanın Milos Park Homes'a değil; Milos Park Homes'un doğaya ayak uydurduğunu vurgulayan Özbirim ayrıca, oluşturulan yaşam kitapçığı ile sürdürülebilir bir doğa ve yaşama Milos Park Homes sakinlerinin de katkı koyacağını kaydetti. Özbirim sözlerine son verirken "16dört16 etkinliğinde ilk günden beri benimle aynı heyecanı paylaşan ve her biri değerli performanları ile Milos Park Homes'u daha da özel kılan sanatçı dostlarım Toya Akpınar, Sevcan Çerkez, Umay Yılmaz Kutay, Gürkan Gökaşan, Lütfiye Özipek, Eril Cambaz, Quartet Acoustica, Kerim Belet, Ömer Yetkinel, Sadaf Babazadeh Irani ve Aytunç Akdoğu'ya teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Çağatay Özbirim: "Milos Park Homes ile ilgili artık ben susuyorum, Milos Park Homes konuşuyor"


Etkinlikte söz alan Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim, Kıbrıs Developments'in geleceğe yatırım yapmaya devam ettiğini ve Milos Park Homes projesinde ayrıcalıklı yaşam standardına ulaşmak amacıyla sanata, tarihi mirasa, spora, engelsiz yaşama, doğaya, enerji tasarrufuna ve sürdürülebilir yaşama üst düzey destek ve emek verildiğini kaydetti. Milos Park Homes'da bugün gelinen aşamayı konukların birebir yaşayarak deneyimlemesini isteyen Özbirim, bu projenin pek çok özelliği birarada ihtiva eden ve insana önem veren görülmemiş bir yaşam alanı olduğunu ifade eti. Milos Park Homes'un ülkemize ve Alsancak kasabasına hayırlı olmasını dileyen Çağatay Özbirim "Milos Park Homes ile ilgili artık ben susuyorum, Milos Park Homes konuşuyor" cümleleri ile heyecanını ve gururunu konuklarla paylaştı.

İlk etap Haziran 2016'da teslim ediliyor

Sürpriz bir açıklama yaparak daha önce duyurulmuş olan etap tamamlanma tarihlerinin öne çekildiğini belirten Çağatay Özbirim, ilk etabın Kasım 2016'da değil Haziran 2016'da; ikinci etabın ise aynı şekilde Kasım 2017'de değil Haziran 2017'de tamamlanacağını müjdeledi.

Milos Park Homes'dan detaylar

Site konforu içerisinde kişiye özel tasarlanmış bir yaşam sunan Milos Park Homes'da 5 farklı konseptte toplam 129 konut yer alıyor. Projede yine bir ilk olan ve engelsiz evler olarak tasarlanan Solo konutlarında uluslararası engelli standartları dikkate alınarak yaşamı kolaylaştıracak her detay düşünüldü.

Adını tarihi Milos Değirmenleri'nden alan Milos Park Homes'un ana giriş kapısında ve ortak kullanım alanlarında tarihin izleri birebir yansıtılarak orjinal değirmen taşları kullanıldı. Doğal yaşamın sürdürülebilirliğine özen gösterilerek zeytin ve limon ağaçları ile tüm meyve bahçeleri korundu, yeni ağaçlarla doğal yaşam zenginleştirildi.

26 dönüm arazi üzerinde konumlanan Milos Park Homes'da sosyal yaşamın gereklilikleri de unutulmadı. Yetişkinler ve çocuklar için yüzme havuzları, evcil hayvan yuvaları, kendi organik sebze ve meyvelerin yetiştirilebileceği hobi bahçeleri, CCTV ile cep telefonu, tablet veya bilgisayardan görüntülenebilecek çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, açık hava spor aletleri, yoga ve plates stüdyosu, site güvenliği, market ve café/bar site sakinlerinin ortak kullanım alanlarında benzersiz imkanlar sunuyor.

Türkiye İş Bankası'ndan Milos Park Homes'a özel kredi

Kıbrıs'ta yine bir ilk olarak Türkiye İş Bankası ile Kıbrıs Developments arasında imzalanan işbirliği anlaşması sayesinde Milos Park Homes'tan ev almak isteyenlere çok özel ve düşük faizli kredi imkanları sunuluyor. Bu anlaşma sayesinde ev koçanları hazır olmadan da Milos Park evleri kredilendirilebiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.