EMLAK
okuma süresi: 7 dak.

Milos Park Homes'dan eş zamanlı koçan ve anahtar teslimi

Milos Park Homes'dan eş zamanlı koçan ve anahtar teslimi

Kıbrıs Developments, Perşembe akşamı düzenlediği "Milos Ailesine Hoşgeldiniz" kokteyli ile 30. yıl prestij projesi olan Milos Park Homes'un ilk etap konut sahiplerine eş zamanlı olarak anahtar ve koçanlarını teslim etti.

Yayın Tarihi: 26/08/16 17:53
okuma süresi: 7 dak.
Milos Park Homes'dan eş zamanlı koçan ve anahtar teslimi
A- A A+

Kıbrıs Developments, Perşembe akşamı düzenlediği "Milos Ailesine Hoşgeldiniz" kokteyli ile 30. yıl prestij projesi olan Milos Park Homes'un ilk etap konut sahiplerine eş zamanlı olarak anahtar ve koçanlarını teslim etti.

Blue Way Group bünyesindeki Kıbrıs Developments, Milos Park Homes'un ilk etap konutlarını, yılların geleneğini bozmayarak yine taahhüt edilen tarihten 3 ay önce tamamladı. Daha önce Kasım ayında teslim edileceği duyurulan ilk etap konutları Ağustos ayında tamamlayan Kıbrıs Developments, Perşembe akşamı gerçekleştirilen kokteyl ile konut sahiplerine eş zamanlı olarak koçan ve anahtar teslimlerini yaptı. Konut sahiplerini bir araya getirerek tanışıp kaynaşmalarına da olanak sağlayan "Milos Ailesine Hoşgeldiniz" kokteyli, konukların havuz alanında kurulan temsili yemek masasında ilk aile fotoğraflarını çektirmesiyle keyifli bir atmosferde başladı.

"İlk Akşam Yemeği" temasında düzenlenen etkinlikte ev sahiplerini, ailelerini ve dostlarını buluşturan Kıbrıs Developments, aile kavramına verdiği önemi göstererek kültürel dokularımızın en önemlilerinden mahalle, komşuluk ve aile kavramlarının sıcaklığında bir organizasyon gerçekleştirdi.

HARPER ÖZBİRİM: "MİLOS BU AKŞAM BÜYÜTÜP YETİŞTİRDİĞİNİZ ÇOCUĞUNUZU EVLENDİRMEK GİBİ"

Kokteylde konuklara hitaben ilk sözü alan Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, aile olarak çok emek verdikleri Milos'u çocukları gibi gördüklerini belirterek, koçanlarının teslim edildiği bu gecede hissettiklerini "büyütüp yetiştirdiğiniz çocuğunuzun düğününde olmak gibi" diyerek ifade etti.

ÇAĞATAY ÖZBİRİM: "MİLOS'U MİLOS YAPACAK OLAN SİZLERSİNİZ"

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim ise Milos Park Homes'un lansmanında vermiş oldukları sözü tutmanın ve ev sahiplerine taahhüt edilen tarihten 3 ay önce anahtar ve tapularını teslim etmenin gurur ve onurunu yaşadıklarını kaydetti. Geceye ve Milos ailesine katılan tüm ev sahiplerine teşekkür eden Özbirim, projenin ruhunu kendileri gibi hisseden ev sahiplerine "Milos'u Milos yapacak olan sizlersiniz" dedi.

Konuşmasının ardından basına özel açıklamalarda bulunan Çağatay Özbirim, Milos Park Homes'da konutların %65'inin satışının gerçekleştiğini ve 1. etaptan hemen teslim ev satışlarının sürdüğünü kaydederek, Türkiye İş Bankası'ndan Milos Park Homes'a özel kredi imkanının da yoğun ilgi gördüğünü ve başvuruların devam ettiğini belirtti. Özbirim ayrıca, projenin ruhuna ve buradaki enerjiye çok güvendiklerini, kültürel değerlerin Milos'da korunarak yaşatılmasına çok önem verdiklerini vurguladı. Bu amaçla eski değerlerimizden mahalle bakkalının da Milos'ta yeniden var olacağını, kısa bir süre sonra Bakkal'ın siteye aktif olarak hizmet vermeye başlayacağını da açıkladı. Özbirim son olarak, Milos'tan konut sahibi olmak isteyenlere Kıbrıs Developments'in yıllardır gelenek haline getirdiği "taahhüt edilenden önce teslimat" geleneğini 2. etapta da sürdüreceğini ve 2. etap evlerin Kasım 2017'de değil, Aralık 2016'da teslim edileceğini müjdeledi.

İKİNCİ ETABIN ÖRNEK EVLERİ TANITILDI

Konuşmaların ardından konuklar, her biri tutkuyla tasarlanan 2. etap örnek evlerini ziyaret ederek kendi evlerinde de uygulayabilecekleri birbirinden özel dekorasyonları inceleme fırsatı yakaladı. Aile samimiyetinde keyifli anlarla dolu etkinlikte yeni evlerinin koçanlarını ve anahtarlarını teslim alan konut sahipleri heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı. Tüm sosyal alanları ile aktif olarak yaşamın başladığı Milos Park Homes'da Perşembe akşamı ilk kez hizmete açılan Cemile Bar konuklardan tam not aldı.

Milos Park Homes sakinleri yeni evlerinde biriktirmeye başladıkları ilk hatıraları ile geceden ayrılırken Milos'a dair duygu ve düşüncelerini de paylaştı.

Merve Saner (Milos'a gönderdiği mektuptan): "Dört duvar henüz ev olmamışken nasıl aidiyet hissi yaratabilir? Bir bahçe ayak izinizle tanıştığı ilk anda nasıl geride kalan her şeyi unutturabilir? Nasıl oluyor da insan yüklerini, sevinçlerini, düşlerini, düşlerinde yol alan geleceğini, mahremiyetini, ödünlerini, kabullenişlerini sığdırabilir bir kapının ardına? Bir ev ne zaman ev olur? Duvarlarını örüp, boyasını çekince mi? Yoksa kapıda dönen anahtar sesine koşan tanıdık yüzlere sarılınca mı? Sahi unutturur mu o bahçeden topladığın limonlar o gün ayağına takılan taşları? Ve perçinler mi yeniden o eve ilk adım atarken yaşadığın heyecanları?"

Burçak Kablan: "Girne'ye yakın konumu, güvenli ve yeşil sosyal alanları, evlerin çok kullanışlı olması Milos'u seçmemizi sağladı. Taşındık, çok mutluyuz. Kıbrıs Developments'in ilgili ve güler yüzlü hizmeti ile Milos Park'da olmak çok güzel".

Necdet Çelik: "Doğal yaşamın korunduğu, havuz başında kocaman ağaçları görebildiğimiz eşsiz bir ortam. Katalogda ne gördüysek aynısını teslim aldık".

İsmet Alşan: "En ince ayrıntısına kadar her şeyin düşünüldüğü, çevreye duyarlı, güvenli ve düzenli bir site".

Geceye katılamayıp mektup gönderen Sema Fadıl: "Kıbrıs özlemiyle, bahçe keyfi sürme hayallerini bir an önce gerçekleştirmek için sabırsızlanan babam, komşuluk ilişkilerini özleyen ancak dizinden geçirdiği operasyon yüzünden yaşadığı hareket kısıtlamasını bir türlü kabullenmek istemeyen annem ve onların çocuksu heyecanına, köy hayallerine kıyamazken bir yandan da olgun yaşları ve sağlık durumlarını düşünürken köy hayallerinden tedirgin olan kardeşim ve ben. Beklentilerimizin fazlasını karşıladınız. Teşekkürler Kıbrıs Developments, teşekkürler Milos!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.