EMLAK
okuma süresi: 4 dak.

Çağatay Özbirim Milos Park Homes'u anlattı, yeni projenin sinyalini verdi!

Çağatay Özbirim Milos Park Homes'u anlattı, yeni projenin sinyalini verdi!

Yatırımcısıyla tanıştığı günden bu yana, her adımıyla dikkatleri üzerinde toplayan, eşsiz doğası, çok özel mimarisi ve ayrıcalıklı fırsatlarıyla adından söz ettiren Milos Park Homes, bu kez üç sürpriz birden yaptı.

Yayın Tarihi: 19/09/16 12:47
okuma süresi: 4 dak.
Çağatay Özbirim Milos Park Homes'u anlattı, yeni projenin sinyalini verdi!
A- A A+
Kıbrıs emlak sektörünün en çok konuşulan, en gözde konut projelerinden Milos Park Homes'da yaşam başladı... Yatırımcısıyla tanıştığı günden bu yana, her adımıyla dikkatleri üzerinde toplayan, eşsiz doğası, çok özel mimarisi ve ayrıcalıklı fırsatlarıyla adından söz ettiren Milos Park Homes, bu kez üç sürpriz birden yaptı. Birçok konut projesi vaad ettiği tarihte bile teslimat yapamazken, Milos Park Homes'un ilk etabı eş zamanlı koçanlarla birlikte üç ay önce teslim edildi. İkinci etapta ise yaşam tam 13 ay erken başlayacak!

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine konuk olan Blue Way Group of Companies Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim bu süreci "Milos Park ile yine ezber bozduk" sözleriyle değerlendiriyor.

Çağatay Özbirim: "10 ay gibi bir sürede birinci etabı, yani 80 konut olan etabı sosyal tesisleriyle birlikte bitirip eş zamanlı tapu ve anahtar teslimini gerçekleştirdik. O noktaya geldiğimiz dünden bugüne, yani son iki günde ne kadar yorulduğumu hissetmeye başladım. Çünkü Mart ayı 2015'ten 2016 Ağustos'a kadar tek bir pazar günü dahi evde oturup dinlenme ihtiyacı hissetmedim. Ciddi bir heyecan vardı. Pazar günleri de devletten izin alarak çalışıyorduk. Dolayısıyla bu süreç 7/24 gibi bir çalışma vardiya ile devam etti ve sürecin ne kadar hızlı geçtiğini biz anlayamadık. Çok büyük bir haz çok büyük bir gurur. Bugün için çok ciddi bir mutluluk benim için, tatlı bir yorgunluk, keyifli bir yorgunluk diyebilirim.

Şu anda keyifle izliyorum projeyi. Bir yandan da kendime soruyorum; 'Bu kadar kısa zamanda, bu kadar detay nasıl olabilmiş'..

"KIBRIS İÇİN BİR REKOR"

10 ay gibi kısa sürede tamamlanan projenin, koçanlarıyla birlikte yatırımcısına teslim edilmesi de ayrı bir başlık. Özbirim bu detaya da dikkat çekiyor..

Siz de vurguladınız, 10 ay gibi çok kısa bir süreden bahsediyoruz, hem de koçan teslimiyle birlikte.. Kıbrıs için bir rekor mu acaba?

Bugüne kadar hiç olmamıştır diye düşünüyorum. Ama sizler çok iyi biliyorsunuz, bir önceki projelerimde de ben bunu geleneksel yapacağım diye söylemiştim. 'Ezber bozacağım' diye sürekli söylüyordum. Bunlar laf olsun diye laflar değildi. Bugün Milos Park Homes ile yine ezber bozduk.

Projemize yatırım yapanlar, hem erken teslimin mutluluğunu yaşadılar, hem de eş zamanlı tapularının sahibi oldular. Aslında bugün benim maharet gibi söylediğim şeyler, gelişmiş ülkelerde standart detaylar. Ama maalesef bizim ülkemizde imkansız gibi ve gerçekten de öyle.

Biz biliyoruz ki, siz biliyorsunuz ki birçok iyi niyetli müteahhitimiz inşaatını gününde bitiriyor olsa bile tapularını 4 sene 5 sene sonra verebiliyorlar. Bu onların ayıbı değil, kamunun ayıbı. Ama arada yatırımcı mağduriyet yaşıyor.

O yüzden diyorum ya ezber bozduk diye. Kıbrıs Developments ailesi olarak bizde artık eş zamanlı teslimler geleneksel.

KIBRIS DEVELOPMENTS'IN YENİ PROJESİ NE OLACAK?

Kıbrıs emlak sektörü bir süredir Milos Park Homes ile ezber bozan Kıbrıs Developments'ı izliyor. Özellikle de herkes yeni projeyi bekliyor. Çağatay Özbirim bu beklentiye de yanıt veriyor..

'Sonrası' her zaman Atıl Ayaz beyin sorduğu en meşhur sorularından biridir. Ben kendisine her zaman da söz veriyorum ki, yeni projemi ilk duyacak olan kişi Atıl Ayaz'dır. Ama henüz daha erken. Fakat şunu paylaşayım; Kıbrıs Developments bu adaya güzel, onur duyulacak, prestijli, ödüllü projeler kazandırmaya devam edecektir.

YİNE EZBER BOZACAK MI?

Mutlaka. Bu bizim standardımız oldu artık. Slogan budur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.