EMLAK
okuma süresi: 6 dak.

Kıbrıs'ta, denizin içinde ev fiyatına rezidans projesi gerçek oldu...

Kıbrıs'ta, denizin içinde ev fiyatına rezidans projesi gerçek oldu...

Temelleri Mayıs 2014'te atılan "OSMANLI TAPULU-TÜRK ARAZİSİ" üzerine inşa edilen, ELİT LİFE KARAKIZ,14.900m²'lik inşaat alanı ile GİRNE MARİNA'da yeni bir yaşam alanı sunuyor. Projeyi hayata geçiren SERBİL İnşaat Direktörü Servet Yaşar, hayallerin nasıl gerçeğe dönüştüğünü anlattı.

Yayın Tarihi: 20/09/16 17:53
okuma süresi: 6 dak.
Kıbrıs'ta, denizin içinde ev fiyatına rezidans projesi gerçek oldu...
A- A A+

Temelleri Mayıs 2014'te atılan "OSMANLI TAPULU-TÜRK ARAZİSİ" üzerine inşa edilen, ELİT LİFE KARAKIZ,14.900m²'lik inşaat alanı ile GİRNE MARİNA'da yeni bir yaşam alanı sunuyor. Projeyi hayata geçiren SERBİL İnşaat Direktörü Servet Yaşar, hayallerin nasıl gerçeğe dönüştüğünü anlattı.
GİRNE'DE DENİZ İLE, İÇ İÇE, EN YÜKSEK KATA SAHİP SON PROJE!

Girne'de Marina içerisinde yer alan Elit Life Karakız, bölgede yapılan son imar değişiklikleri sonucu en yüksek konut projesine sahip son proje olma özelliğini taşıyor.Kaliteli profili ile dikkatleri üzerine çeken ELİT LİFE KARAKIZ'da eşsiz konumu kadar mimari yapısı ve kalitesi de dikkatleri çekiyor. Bu durumu geçmiş iş tecrübeleriyle anlatan Servet Yaşar, " Bizler Türkiye'nin de önde gelen saygın inşaat firmaları arasında yer almaktayız.Kıbrıs hep bizim için önemliydi. Buranın havasına ve insanına uygun eşsiz bir projeyi aslında hayata geçirdik.Kıbrıs denildiğinde bakınız akla Girne gelir ve tarihi Girne Kalesi ve Marina gelir. İşte bizim projemiz de tam da bu noktada yani her ikisinin tam ortasında" dedi.

S.YAŞAR: "TAŞTAN BİNALAR DEĞİL YAŞAM ALANI SUNUYORUZ"

Serbil İnşaat Direktörü Servet Yaşar," bizler yaptığımız her işe ruhumuzu katarız. Emeğimiz ve alın terimiz vardır. Sadece betondan yapılar yoktur. İşte Elit Life Karakız'da da Girne'nin en önemli yerinde KARAKIZ bölgesi'nde yeni bir yaşam alanı oluşturduk. Biz ev değil rezidans satıyoruz. Bu konuma hak ettiği değerde bir yapı oluşturduk" dedi.

"GİRNE'NİN KARAKIZINI PROJE İSMİMİZE VERDİK"

Kıbrıs halkını çok sevdiğini ve insanının samimiyetine hayranlık duyduğunu söyleyen Servet Yaşar, "projeyi yaptığımız bölge ile ismi özdeşleşen KARAKIZ'ı unutamazdık. Girne'nin bence en güzide yeri olan bu bölgede modern bir yaşam alanını Kıbrıslı Türkler de hak ediyor.Bizler aslında konfor ile bu coğrafyanın sevgisini,güzelliklerini buluşturduk. Şu ana kadar olan ilgiden son derece mutluyuz. Beklentimizin üzerinde gidiyor satışlar. Zaten buraya gelen ve örnek dairemizi görenler inanamıyor. Böylesi bir yaşam alanında yer alabilmek için kaçırılmayacak bir fırsat bu. Yatırım amaçlı düşünen ve birden çok daire satın alanlarda var. Bu konumda ve bu yükseklikte başka proje bu bölgede artık imar yasası gereği olamayacağından dolayı, yatırım için, ilerisi için de çok mantıklı" dedi.

ELİT LİFE KARAKIZ'da 75 konut bulunmakta ve yüzme havuzu ve yeşil alanlarıyla bütünleşen yürüyüş yolları,açık ve kapalı otoparkı ile hizmet vermektedir.

KAPINIZ AKDENİZİN MAVİ SULARINA AÇILIYOR...

Akdeniz'in mavi sularını ve Beşparmak Dağları'nın yüksekten seyir alan ELİT LİFE KARAKIZ,Kıbrıs'ın temiz havasıyla bütünleşmiş bir yaşam alanı ve Kıbrıs'ın Turizm başkenti Girne'nin sahil şeridinde konumlanmakta. Girne şehir merkezinin doğusunda 5 dk'lık yürüme mesafesinde bulunan ELİT LİFE KARAKIZ; batısında tarihi Girne Kalesi ve Yat Limanı, doğusunda 200m'lik mesafede Girne Turizm Limanı, güneyinde deniz boyu uzanan Beşparmak Dağları, kuzeyinde ise Akdeniz'in dalgalarının vurduğu sahil şeridi bulunmaktadır. Başkent Lefkoşa'ya 20dk ve Ercan Havalimanı'na 35 dk'lıkmesafede.Eğlence mekanlarına, mağazalara, marketlere ve elit restaurantlara yürüme mesafesinde konumlanmıştır.

ELİT LİFE KARAKIZ, depreme dayanıklı yapısıyla ev sahiplerinin deprem güvenliğini üst düzeyde sağlamış ve şehir içerisinde sessiz sakin, güvenilir ve doğayla iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır.

ELİT LİFE KARAKIZ, 4 adet bloktan oluşmakta;

Her blok çeşitli profil, yapı ve metrekare ölçümüyle ev sahiplerine sunulmuş.

Daireler;

A-B Blok için; 18 adet 3+1 ve 22 adet 2+1 daire,

C-D Blokları için; 2 adet 2+1, 28 adet 3+1, 2 adet 1+1, 1 adet 7+1, 1 adet 5+1 ve 1 adet 5+2'den oluşmaktadır.

1+1 dairelerimizin için brüt alanımız: 75 m2

2+1 dairelerimizin için brüt alanımız: 135 m2 – 138 m2

3+1 dairelerimizin için brüt alanımız: 155 m2 – 162 m2

1 Adet DUBLEX daire için brüt alanımız: 273 m2

1 Adet TRİPLEX daire için brüt alanımız: 385 m2

1 Adet TRİPLEX daire için brüt alanımız: 414 m2

DAİRELERİN ÖZELLİKLERİ

-Ses, ısı ve su yalıtımı mevcuttur.

-Çelik kapı

-Dairelerimiz yangına karşı duyarlı olup, yangın alarm sistemi bulunmaktadır.

-Sitede ortak kullanım alanı olarak kapalı, açık otopark, yüzme havuzu ve yürüyüş parkurları, çocuk için oyun alanları mevcuttur.

-Elektrik malzemeleri Avrupa menşeilidir (İngiliz malıdır).

-Sıhhi tesitat (finishmazemeleri) ve ahşap malzemeleri 1. sınıf kalitededir.

-Kullanılan asansör avrupanın son teknoloji ürünüdür.

-Tüm dış cephe kapı ve pencereler ısı yalıtımlı alüminyumdan olup, camlar ise sinerji ısı camdır.

-Sitede güvenlik için kamera sistemi mevcuttur.

-Isıtma ve soğutma sistemi mini V.F.R klima ile sağlanmıştır.

-Site giriş ve çıkışlarda güvenlik geçişi bulunmaktadır.

-Site görevlisi tarafından sabah akşam servis hizmeti

İLETİŞİM

Bu eşsiz konuma sahip Rezidans hakkında daha fazla bilgiyi www.elitlifekarakiz.com adresinden ya da (0392) 444 45 50 den öğrenebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.