EMLAK
okuma süresi: 6 dak.

Emlak sektöründe çığır açacak

Emlak sektöründe çığır açacak

Eurocoast Group ile Creditwest Bank'ın işbirliğinde Kuzey Kıbrıs'ta emlak sektöründe çığır açacak bir döneme giriliyor. Creditwest Bank tarafından yerli ve yabancılara yönelik uzun vadeli konut kredilerinin yanı sıra proje finansman garantisi de sağlanıyor.

Yayın Tarihi: 01/11/17 17:14
okuma süresi: 6 dak.
Emlak sektöründe çığır açacak
A- A A+

Eurocoast Group ile Creditwest Bank'ın işbirliğinde Kuzey Kıbrıs'ta emlak sektöründe çığır açacak bir döneme giriliyor. Creditwest Bank tarafından yerli ve yabancılara yönelik uzun vadeli konut kredilerinin yanı sıra proje finansman garantisi de sağlanıyor.

Emlak sektöründe 15 yıllık deneyimi olan Eurocoast Group, Girne'deki en gözde projesi The V Premium Living Kyrenia rezidans projesi için Creditwest Bank ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma uyarınca Creditwest Bank, Eurocoast Group'un The V Kyrenia projesine finansman garantisi sağlıyor. Creditwest Bank, sadece proje finansman garantisi sağlamakla kalmayıp The V Kyrenia'nın satışına da destek olarak çok özel koşullarda konut kredileri sağlıyor. Credithome ve Credithome Mortgage adı altında hem yerli hem yabancılara yönelik sunulan ev kredileri ile The V Kyrenia'dan ev sahibi olmak isteyenlere 180 aya varan vadelerle projeye özel kredilendirme olanağı sağlanıyor.

İlk kez lüks segmentte bir rezidans projesine finansman garantisi sağlanmasına ek olarak, yerli halkın yanı sıra özellikle yabancılara konut kredisi imkanı sunan söz konusu işbirliği anlaşmasına ilişkin detaylar ise, önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir lansman etkinliği ile kamuoyuna duyurulacak.

FRİEDMAN: "KUZEY KIBRIS İÇİN İDEAL BİR MODEL OLAN BU İŞBİRLİĞİ, SEKTÖRÜN TÜMÜNE FAYDA SAĞLAYACAK"

''Kişisel Bir Dokunuşla Mükemmellik'' sloganına sahip ödüllü bir inşaat ve turizm şirketi olan Eurocoast Group'un CEO'su Benzion Friedman, Kuzey Kıbrıs'ta bir ilki gerçekleştirerek Girne'nin kalbinde gerçek lüks deneyimini sunacak olan The V Kyrenia için Creditwest Bank ile yaptıkları bu önemli işbirliği sayesinde hem yatırımcı, hem müşteri, hem de banka olarak tüm paydaşları garanti altına alan ideal bir model yaratıldığının altını çizerek, bu yeni modelin emlak sektöründe çığır açacak potansiyele sahip olduğunu belirtti. Friedman ayrıca, Girne'nin artan konaklama ihtiyaçlarına çözüm olarak üretilen kısa dönemli kiralama modelleriyle, The V Kyrenia'nın yatırımı yüksek oranda müşteriye geri kazandırma potansiyeline sahip olduğunu ve Kuzey Kıbrıs'ın en lüks konut projesini ulaşılabilir kıldıklarını vurguladı.

ZAHEER: "BAŞARILI BANKACILIK FAALİYETLERİMİZE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİK"

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, mükemmelliğe adanmış dünya standartlarında bir banka olma ve müşterilerin beklentilerini aşma vizyonu ile başarılı bankacılık faaliyetlerine bir yenisini daha eklediklerini kaydetti. Tüm paydaşları garanti altına alan yeni bir model geliştirdiklerini belirten Zaheer, bu ideal modelin sektöre yön vereceğinden şüphesi olmadığının altını çizdi. Zaheer: "Girne'de çok özel ve lüks bir proje olan The V Kyrenia için yoğun çalışmalar sonucunda hazırladığımız proje finansman garantisi anlaşması ile hem bireysel ve kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha iyi çözümler üretmeyi, hem de emlak sektörünün önünü açabilmeyi hedefliyoruz" dedi.

THE V KYRENİA GİRNE'DE HAYAT BULUYOR

Girne'nin kalbinde, Semih Sancar Caddesi üzerinde hayat bulacak The V Kyrenia, estetik, teknoloji ve modern hizmet anlayışının tek çatı altında toplandığı adanın bugüne kadarki en lüks rezidans projesi olmaya aday gösteriliyor. Eurocoast Group'un hayata geçirdiği The V Kyrenia, 5 bin metrekarelik bir alanda yükselen 8 kattan oluşuyor. Tam hizmet yönetmeliği kapsamında, sürdürülebilirlik, konfor, aydınlık ve ferahlığın mükemmel bir uyumla sağlandığı 51 rezidans daire, farklı tercihlere hitap eden 1+1, 2+1, 3+1 ve Penthouse konut seçenekleriyle sahiplerini bekliyor.

The V'de ''Smart Home'' teknolojisi ile planlanmış daireler içerisinde kullanılan beyaz eşyalar ve teknolojik ürünler lider markaların imzasını taşıyor. Proje, rezidans sahiplerine açık ve ısıtma sistemli kapalı yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna ve buhar odası ile sağlıklı yaşam alanları sunarken, 24 saat konsiyerj ve misafir resepsiyonu, 7X24 güvenlik hizmeti, akıllı giriş teknolojisi gibi hizmet ve teknolojilerle güvenliği garanti altına alıyor. Isıtma ve soğutma sistemleri, her odaya yayılmış Wi - Fi ve TV sistemleri, akıllı güneşlikler gibi çözümler, konforlu bir yaşam alanı sağlıyor. The V, şehir hayatının en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ise güvenli yeraltı otopark alanı ve her daireye özel olarak ayrılan depolama alanları ile çözüm getiriyor.

The V Kyrenia'da teslimler Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşecek. Projeyle ilgili detaylı bilgi için www.thevkyrenia.com adresi ziyaret edilebilir veya App Store'dan "Eurocoast Group: The V" uygulaması indirilebilir. Creditwest Bank'ın The V Kyrenia özelinde sunduğu konut kredileri ile ilgili detaylı bilgiye ise (0392) 444 93 78'den ulaşılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.