EMLAK
okuma süresi: 1 dak.

LTB, 2011 yılı emlak vergisi faturalarının dağıtımına başladı

LTB, 2011 yılı emlak vergisi faturalarının dağıtımına başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), 2011 yılı emlak vergisi faturalarının dağıtımına başlandığını bildirdi. LTB Müdürü Aşkan Cemal Efe, yazılı açıklama yaparak, Lefkoşa'da malı bulunan Taşınmaz Mal Vergisi mükelleflerinin, belediye veznesine veya Haspolat ve Hamitköy Şubeleri'ne müracaatla 2011 yılına ait faturalarını ödeyebileceklerini belirtti ve bu ödemelerin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Nisan ve Eylül olarak iki taksitte ödenebileceğini aktardı.

Yayın Tarihi: 17/03/11 17:11
okuma süresi: 1 dak.
LTB, 2011 yılı emlak vergisi faturalarının dağıtımına başladı
A- A A+

Efe, 2011 yılı Taşınmaz Mal Vergileri'nin birinci taksit son ödeme tarihinin 30 Nisan 2011, ikinci taksit son ödeme tarihinin ise 30 Eylül 2011 olup bu tarihlerden sonra yapılacak ödemeler için gecikme zammı uygulanacağını kaydetti.

Efe, Taşınmaz Mal Vergisi faturaları eline ulaşmayan mükelleflerin Belediye Emlak Birimi'ne müracaatla faturalarını alabileceklerini, bunun yanı sıra Emlak Birimi'nden telefonla bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.