EMLAK
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu, Emlakçılar Birliği'ni kabul etti

Eroğlu, Emlakçılar Birliği'ni kabul etti

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Hasan Sungur başkanlığındaki Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği heyetini kabul etti. Hasan Sungur, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na kaçak amlakçılık konusunda bilgi aktararak yardım talep etti, meclis gündemindeki Kira Değişiklik Yasa Tasarısı ile ilgili bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 19/04/11 12:52
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu, Emlakçılar Birliği'ni kabul etti
A- A A+

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, piyasada hareketsizlik olduğunu belirterek, emlak piyasasının canlandırılmasıyla devletin ve bu alanda çalışanların gelirlerinin artacağını kaydetti.

TATİL OLUNCA GÖRÜŞMÜYORLAR

Kıbrıs konusundaki müzakerelere de değinen Eroğlu, Rum tarafındaki tatil nedeniyle görüşmelerin bu hafta teknik düzeyde sürdüğünü ifade etti.

Eroğlu, "Biz kendi tatillerimizde, bayramın ikinci günü bile görüştük ama onlar kendi bayramlarında kesinlikle görüşmüyorlar" dedi.

Müzakerelerde Kıbrıs Türk halkının menfaatlerini içerecek bir anlaşma peşinde olduğunu da ifade eden Eroğlu, Hristofyas'ın ise "cebinde olduğuna inandığı bazı hususları artırmaya çalıştığını" vurguladı.

Eroğlu, "Rum tarafı için zaman önemli değilken, Kıbrıs Türkü için zamanın önemli olduğunu ve belirli bir zaman dilimi içinde görüşmeleri tamamlamak istediklerini" söyledi.

HÜKÜMET İCRAATLARI

Hükümetin ülkedeki sorunları çözmeye yönelik icraatları olduğuna da dikkat çeken Eroğlu, bu icraatlar sırasında halka da bazı görevler düştüğünü, sorunların el birliğiyle asgariye indirilebileceğini vurguladı.

Eroğlu, her ülkenin kendine has sorunlar bulunduğunu, KKTC'nin sorunlarının ise yapıdan, mevcut durumdan ve dünyanın Kıbrıs Türklerine bakış açısından kaynaklandığını ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.