EMLAK
okuma süresi: 2 dak.

14'üncü Geleneksel 'RE/MAX Türkiye Başarı Ödüllerii' sahiplerini buldu

14'üncü Geleneksel 'RE/MAX Türkiye Başarı Ödüllerii' sahiplerini buldu

Bu yıl ondördüncüsü düzenlenen Geleneksel 'RE/MAX Türkiye Başarı Ödülleri' Sahiplerini Buldu. 18 Mayıs Çarşamba akşamı İstanbul Boğaz'da 'The Four Seasons' Otelde düzenlenen törene RE/MAX Türkiye şemsiyesi altında bulunan yaklaşık 1200 RE/MAX'lı katıldı.

Yayın Tarihi: 22/05/11 13:02
okuma süresi: 2 dak.
14'üncü Geleneksel 'RE/MAX Türkiye Başarı Ödüllerii' sahiplerini buldu
A- A A+

Türkiye ve KKTC'de toplam 200 ofisi ve 2000'in üzerinde çalışanı bünyesinde barındıran RE/MAX'ın, KKTC'de faliyet gösteren ofisleri RE/MAX Golden 'En Başarılı Ofis' sıralamasında 5. Olarak önemli bir olaya imza attı.

RE/MAX Türkiye'nin İstanbul dışındaki bölgelerde faaliyet gösteren 'Anadolunun En İyi Ofisi' kategorisinde ise 1. olan RE/MAX Golden Kıbrıs, Türkiye'nin İstanbul dışındaki bütün büyük illerinde faliyet gösteren tüm RE/MAX Ofisleri arasından çok büyük başarı gösterdi.

Yine RE/MAX Golden Kıbrıs bünyesinde faliyet gösteren Emlak Danışmanı Pelin Onar, 1500 Emlak Danışmanı arasından 'Türkiye'nin En İyi Emlak Danışmanı' kategorisinde 7. Oldu. Bu büyük başarıyı gösteren Pelin Onar, ayrıca da İstanbul dışında faliyet gösteren tüm Emlak Danışmanları arasında 'En İyi Emlak Danışmanı' seçildi!

Anadolu'daki En İyi Emlak Danışmanları kategorisinde ilk onda 3 tane Emlak Danışmanı çıkaran RE/MAX Golden Kıbrıs'ta, Nermin Olgunsoy 9., Cüneyt Dölek ise 10. oldu.

Bu büyük başarıyı gösterip KKTC'nin gurur kaynağı olan RE/MAX Goldenlılar ödül töreni sırasında büyük takdir topladı. Ödülleri kendilerine RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn tarafından takdim edilen Şirket Direktörleri Dengiz Kürşat ve Benan Söker ise son derece mutluydular.

Amerikan menşeili ve Franchise sistemine sahip olan RE/MAX, tüm dünyada 67 değişik ülkede 7000 in üzerinde ofisiyle 'Emlak Pazarlama' sektöründe operasyonlarını sürdürmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.