EMLAK
okuma süresi: 2 dak.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son tarih 28 Eylül

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son tarih 28 Eylül

Gazimağusa Belediyesi'nin Taşınmaz Mal Vergisi'ne ilişkin 2012 yılı ikinci taksiti 28 Eylül tarihine kadar cezasız olarak tahsil edilecek. Taşınmaz Mal Vergisi ikinci taksitinin, son ödeme tarihi olan 28 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerekiyor.

Yayın Tarihi: 20/09/12 15:30
okuma süresi: 2 dak.
Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son tarih 28 Eylül
A- A A+

Taşınmaz Mal Vergisi için son ödeme tarihinden sonra yasal olarak herhangi bir uzatma yapılamayacağı için, taşınmaz mal sahiplerinin bu süre zarfında ödemelerini Gazimağusa Belediyesi veznesine başvurarak veya online ödemenin olduğu bankalardan yapması gerekiyor.Elinde vergi bildirimi bulunmayan taşınmaz mal sahipleri Gazimağusa Belediyesi'ne başvurarak vergi borçlarını öğrenebilecek ve ödeme yapabilecek. Yasa gereği taşınmaz mal vergisinin ilk taksiti 30 Nisan tarihine kadar, ikinci taksitinin ise 30 Eylül tarihine kadar ödenmesi gerekiyor.

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Mez-Koop, Credit West Bank, İktisat Bankası, Akfinans Bankası, Asbank, Yakın Doğu Bank, Türk Bankası, İş Bankası, Üniversal Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası'yla Gazimağusa Belediyesi arasında kurulu bulunan online tahsilat sistemi hiçbir geçikme olmaksızın ödeme yapılabilmesine olanak tanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.