ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Hayal gücünü gerçeğe dönüştürün; Mini Couture Party Planners...

Hayal gücünü gerçeğe dönüştürün; Mini Couture Party Planners...

Kuzey Kıbrıs'ta özel kutlamalar ve organizasyonlarınız dünya standartlarında. Mini Couture Party Planners kısa zamanda ismini zirveye taşıyıp aranan marka olmayı başarmış ve alanında öncülük yaparak sektörün vizyonunu değiştirmiş.

Yayın Tarihi: 27/04/13 11:36
okuma süresi: 4 dak.
Hayal gücünü gerçeğe dönüştürün; Mini Couture Party Planners...
A- A A+

Advertorial

İki yıldır hizmet veren, organizasyon ve parti planlaması yanında kostüm kiralama hizmeti de veren Mini Couture Party Planners yetkilileri Ayhan Şener, Emral Çeker ve ekibi ile sizler için çok hoş bir şöyleşi gerçekleştirdik...

Geniş bir kostüm dolabına sahip olan firmanın sahibi Ayhan Şener, iki yıl önce kendi kzının doğum günü partisi sonrası "Neden bizde bu işi yapmayalım..." fikriyle Mini Couture Party Planners'i açtıklarını söyledi.

İlk olarak çocukların rüya gibi bir parti geçirmesi için çalıştıkları fakat daha sonra artan talepden sonra geniş bir organizasyon şirketi olarak hizmet vermeye başladıklarını anlatan Şener, "Bizler çocuklarımızın hayal gücünü gerçeğe dönüştürüyoruz... Sevdikleri kahramları canlandırıp keyifli anlar geçirmelerini sağlıyoruz..." dedi.

Kostümlerde kiralama ücretlerinin ise 30- 40TL arasında değiştiğine değinen Emral Çeker ise "Çok fazla kostüm kiralanması talebi geldi. Bu talep karşısında kostüm çeşitlerimizi artırdık ve kiralamaya başladık. Kız çocuklar için genelede prenses konsepti tercih ediliyor... Erkek çocuklar için ise çizgi roman kahramanlar tercih ediliyor..." dedi.

Kostüm kiralama haricinde organizasyon planlamaları da yapan firma, yetişkinler için konsept düğünler, nişanlar v.b gibi organizasyonlar yanında çocuklar için doğum günü partileri, konsept partiler organize ediyor...

Ortalama bir doğum günü partisi için 350 TL'den başlayan paketleri olduğunu söyleyen Vedat Esenboğa, bu pakete çocuklar için yüz boyama ve müzik hizmetinin de dahil olduğunu anlattı...

Mini Couture Party Planners

Mini Couture Party Planners'in 2011 yılında başlamış olduğu heycan verici yolculuğunda, her bir organizasyonu, unutulmaz bir gün olarak tamamlamanın büyük gururunu yaşamakta. "Her çocuk kutlanmalıdır" sloganıyla, çocukların özel günlerini daha da unutulmaz kılmaya devam etmektedir.

Mini Couture Party Planners, başlangıçta, sadece çocuklar için eğlence organizasyonları düzenlerken, yoğun talep sonrasında genç ve yetişkinlere de partiler, anne adaylarına "Hoşgeldin Bebek (Bebek Günü)" etkinlikleri gibi alanlarda da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Mini Couture Party Planners Kuzey Kıbrıs'ta konsept düğünler başta olmak üzere konsept kutlamalarda aranan bir marka haline gelmiş, en geniş ve en kapsamlı kostüm butiğini de bünyesinde barındırmayı başarmıştır.

Mini Couture Party Planners'in sunduğu bazı hizmetler;

Zıplama Kaleleri, Palyaço, Mickey ve Mini Fare Ziyareti, MICKEY veya MINI Ziyareti, Donald Ördek ve Daisy Ördek Ziyareti, Balon Makinesi, Folyo Helyum Balonlar(baskılı), Folyo Helyum Yaş Balonları, Lateks Helyum Balonlar, Parti Poşetleri, Pinata Oyunu, Pinata sopası (ipsiz pinatalar için), Yüz Boyama (1 Saat), Balon makinesi

  • Mickey ve Mini Fare/ Donald Ördek ve Daisy Ördeğin ziyaretleri 20 dakikadan oluşan bir gösteridir. Bu ziyarette müzik eşliğinde dans edip çocuklarmızı eğlendiriyorlar.
  • Palyaço'nun gösterisi 1 saat sürüyor. Palyaço, dikkat çekici özel makyajı, renkli giysileri ve farklı eğlencesi ile miniklerimizi eğlendiriyor.

İletişim Bilgileri:
Posta Adresi
Mini Couture Party Planners, 16 Hz. Ömer Caddesi, Ozanköy, Girne

T:+90 392 815 0048
+90 533 825 4785
F:+90 392 816 0322
E-Posta
info@minicouturepartyplanners.com
Web
www.minicouturepartyplanners.com
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.