ADVERTORİAL
okuma süresi: 1 dak.

Metropol Süpermarket ev yemeklerinde annenizi aratmıyor...

Metropol Süpermarket ev yemeklerinde annenizi aratmıyor...

Lefkoşa'da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve birçok ilke imzasını atan Metropol Süpermarket, 'Zaman değerlidir! Metropol ev yemekleri ile ailenize zaman ayırın.' sloganıyla ev yemekleri reyonundaki iddiasını ortaya koyuyor.

Yayın Tarihi: 06/06/13 18:15
okuma süresi: 1 dak.
Metropol Süpermarket ev yemeklerinde annenizi aratmıyor...
A- A A+

ADVERTORİAL

Lefkoşa'da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve birçok ilke imzasını atan Metropol Süpermarket, "Zaman değerlidir! Metropol ev yemekleri ile ailenize zaman ayırın." sloganıyla ev yemekleri reyonundaki iddiasını ortaya koyuyor.

Metropol Süpermarket, ev yemekleri reyonunda Kıbrıs ve Türkiye mutfağından geniş seçenekler bulabiliyorsunuz. Fiyatları ile de dikkat çeken Metropol ev yemekleri reyonu, kalitenin ve lezzetin vazgeçilmez adresi olarak gösteriliyor.

Metropol Süpermarket'in sloganı daha şimdiden çalışan ailelerce kabul görmüş "Metropol ev yemekleri ile ailenize zaman ayırın!"

Metropol Süpermarket'in Kıbrıs TV kanallarında gösterimde olan reklam filmi de oldukça eğlenceli.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.