ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Optimum Card yeniden uçuşa geçiyor

Optimum Card yeniden uçuşa geçiyor

Koopbank'ın kredi kartı markası olan OptimumCard yeniden 'uçuşa geçiyor'. Her yıl düzenlemiş olduğu ve yapılan alışverişler üzerinden kazanılan uçuş milleri ile bedava uçak bileti verilmesi şeklinde yürütülen kampanya yenilenerek yeniden başladı.

Yayın Tarihi: 04/11/13 11:45
okuma süresi: 3 dak.
Optimum Card yeniden uçuşa geçiyor
A- A A+

Yıllardır düzenlemiş olduğu yenilikçi kampanyalar ile onbinlerce müşterisine devamlı kazandıran OptimumCard, Uçuş Mili kampanyası ile yine binlerce bedava uçak bileti vererek müşterilerini nereye uçmak istiyorlarsa oraya uçurmayı hedefliyor.

Yeni kampanya konusunda açıklama yapan Koopbank Genel Müdür Yardımcısı Kemal Ataman, yıllardır puanların ve millerin en hızlı ve en kolay biriktiği ve ülkemizde kredi kartı kullananlar arasında en bonkör kart olarak addedilen OptimumCard ile önceki uçuş mili kampanyasında bir yıl içinde binlerce müşterilerine bedava uçuş olanağı sunduklarını belirtti.

Yeni kampanyada ise daha da esnek olacaklarını ve bir yenilik olarak artık havayollarının internet sitelerinden de bilet alınabileceğini belirten Ataman, geçmiş kampanyada büyük beğeni kazanan ek kart millerinin asıl kart milleri ile birleştirilip daha da kısa sürede bilet alınabilmesini sağlayan uygulamasının devam edeceğini de söyledi.

OptimumCard'ın uçuş mili kampanyası ile kredi kartı müşterileri biriken millerin bilet alımı için yetersiz olması durumunda, dilerlerse hiç beklemeden avans uçuş mili alarak veya mevcut Optimum Puanlarını mile çevirerek kullanabilecekler. Bir yıl sürecek kampanyada OptimumCard müşterileri bilet taleplerini anlaşmalı onlarca acenteden direkt olarak talep edebilecekler veya bu yıl bir yenilik olarak uygulamaya konan havayollarının internet sitelerinden de bilet alınabilecek.

Koopbank geçtiğimiz günlerde "Sonradan Taksit" adı altında peşin alışverişlerin sonradan taksitlere bölünebilmesi hizmetini vermeye başlamıştı. Bu yeni hizmet kapsamında, kart hamilleri yurtiçi, yurtdışı ayırımı olmadan herhangi bir tek ödeme alışverişlerini bankanın internet veya mobil şubesinden ya da çağrı merkezini arayarak taksitlere bölebilecekler.

Koopbank gerek mevduat gerekse kredi hacmi ile bankacılık sektöründe yıllardır koruduğu liderliğini, kartlı ödeme sistemleri ve elektronik bankacılık alanlarında da sunmakta olduğu yeni ürünler ve kampanyalar ile sürdürmeyi hedeflemektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.