ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Manken-fotomodel olmak artık çok kolay

Manken-fotomodel olmak artık çok kolay

Herkesin bir hayali vardır. Hayallere doğru adımlarla, kaliteli ajanslarla ulaşılır. Türkiye'nin en güvenilir, en kaliteli ve en iyi cast ajansı Ros Ajans, kendisine güvenen gençleri podyumlara taşıyor.

Yayın Tarihi: 04/12/13 16:02
okuma süresi: 4 dak.
Manken-fotomodel olmak artık çok kolay
A- A A+
Herkesin bir hayali vardır. Hayallere doğru adımlarla, kaliteli ajanslarla ulaşılır. Türkiye'nin en güvenilir, en kaliteli ve en iyi cast ajansı Ros Ajans, kendisine güvenen gençleri podyumlara taşıyor.

Manken olmak isteyen gençlerin hayallerini süsleyen podyumlara çıkarmak için genci dinamik ve kaliteli kadrosuyla gece-gündüz çalışan Ros Ajans, Türkiye'nin www.rosajans.com en iyi cast ajansı, en büyük cast ajansı, mankenlik ajansı, modellik ajansı ve fotomodel ajansı olarak öne çıkararak manken ve fotomodel olmak isteyenlerin önünü açıyor.

Ros Ajans sitesinde yer alan manken, model, host ve hostesler ile ilgili bilgilerin sadece çalıştığı firmalara açık olması dikkat çekiyor. Online olarak başvuruda bulunan manken ve fotomodel adayları, bir ön elemeye tabi tutulduktan sonra portföye girebiliyor.

Manken olmak isteyenlerin 5 fotoğrafla başvurularının kabul edildiğini kaydeden Ros Ajans yetkilileri, "İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Eskişehir' de şube, stüdyo ve ön başvuru ofislerine yapılacak başvurularla ünlü manken ve fotomodel olma şansı veriyor. Elemeleri geçtikten sonra kendilerini podyumda bulacak olan manken ve fotomodel adaylarında bayanlarda boy ve güzellik öncelikli tercih ediliyor. Erkeklerde de yakışıklılık ve boya dikkat eden www.rosajans.com, kendisine güvenen bayan ve erkekleri şanslarını iyi kullanmaya davet ediyor" dedi.

Mankenlik Ajansının, Katalog çekimlerinin ve Prova Mankenliğinin yanı sıra fuar ve ürün tanıtım çalışmaları için Fuar Hostesi ve Ürün Tanıtım Hostesi kadrosu ile fuar hostesliği hizmeti veren Ros Ajans, Fuar Standı tasarım ve kurulum hizmetini de geçen sene bünyesine katarak sektördeki hizmet alanlarını genişletti.

Sümer FEYZAN tarafından 2004 yılının Ocak ayında kurulduğunu ifade eden Ros Mankenlik Modellik Organizasyon ve Tanırım Ajansı yetkilileri, "Ros Ajans, genç ve dinamik kadrosuyla büyümeye devam ediyor. Hayatta fırsatların her zaman ele geçmeyecek. Güzellik ve yakışıklılık geçicidir.Zaman kaybetmeden başvuruların yapılması halinde mankenlik ve fotomodellik yolunda ilerleyeceklerdir" diye konuştu.

Türkiye'de 6 ilde farklı şubeleriyle hizmet verdiklerinin altını çizen Ros Ajans yetkilileri, "Türkiye'nin her yerinden mankenlik ve fotomodellik için başvurular kabul ediliyor. Birinci ön elemeden geçen manken ve fotomodel adayları ikinci eleme ve demo çekimleri için çağrıldığında yol masrafları ve gerektiğinde konaklama masrafını karşılıyoruz" dediler.

YOL PARALARI ROS AJANS'TAN

İstanbul dışından başvuranlar için ortalama 250 lira harcama yaptıklarına dikkat çeken Ros Ajans yetkilileri, "Türkiye'nin her yerinden manken ve fotomodel olabilmek için bayan ve erkekler başvuruda bulunuyor. Bu başvuru yoğunluğuna rağmen Ros Ajans büyük bir yükün altına giriyor. Bu yüzden elemelerde daha titiz davranıyoruz" diye konuştular

TÜRKİYE' NİN EN GÜVENİLİR CAST AJANSI

Öte yandanelemeler için Ros Ajans internet sitesinden başvuran bayan ve erkek model adaylarından 5 adet fotoğraf isteniyor. İlk başvurular ön elemeden geçildikten sonra Ros Ajans yetkilileri, uygun buldukları manken ve fotomodel adayını arayarak ikinci ön eleme ve demo çekimleri için iletişime geçiyor.

Bünyesinden birçok ünlü manken de çıkartan Ros Ajans Türkiye'nin en büyük cast ajansı ve Türkiye'nin en kaliteli cast ajansı olarak güvenilirliği ön planda tutuyor. Türkiye'nin en iyi cast ajansı olanRos Ajans'a manken ve fotomodellik başvurusu için adaylardan internet sitesinden 5 fotoğraf ile birlikte başvurmaları isteniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.