ADVERTORİAL
okuma süresi: 1 dak.

Evlilik ve Düğün Hazırlıkları fuarında son gece

Evlilik ve Düğün Hazırlıkları fuarında son gece

Unifex Fuarcılık tarafından dördüncü kez düzenlenen Kıbrıs'ın tek Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı bu gün son gününde.

Yayın Tarihi: 19/01/14 10:10
okuma süresi: 1 dak.
Evlilik ve Düğün Hazırlıkları fuarında son gece
A- A A+

Seniha Kanatlının sunduğu Nuran Gelinlik firmasının gelinlik defilesinde Dünyada eşi benzeri olmayan kına gecesi kıyafeti dikkat çekti ipek böceği kozasından yapılmış olan kına gecesi kıyafeti halk arasında bindallı olarak bilinen, yapımı 5 ayda tamamlanan ve tamamen el işi olmasıyla üzerinde 7000'e yakın yaban nergisi motifi yer almakta.

Evlenecek çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda 22 farklı iş konusuyla, 67 katılımcı firma sektördeki gelişmeleri ve yeni trendleri ziyaretçileri ile paylaşacak ve fuarın son gecesin düğün dansı gösterileri gerçekleşecektir. 15:00 – 23:00 saatlerinde ziyarete açık olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.