ADVERTORİAL
okuma süresi: 1 dak.

CARAMEL yeni yerinde "Çikolata Gecesi" düzenliyor...

CARAMEL yeni yerinde "Çikolata Gecesi" düzenliyor...

2005 yılında Kuzey Kıbrıs'ın ilk butik pasta ve çikolata mağazası olarak açılan CARAMEL, tüm çikolataseverleri 30 Mayis aksami Ortakoy Lemar karsinda bulunan yeni mağazasında düzenleyeceği Çikolata Gecesi'nde buluşturuyor.

Yayın Tarihi: 29/05/14 16:50
okuma süresi: 1 dak.
CARAMEL yeni yerinde "Çikolata Gecesi" düzenliyor...
A- A A+

Çikolata düşkünleri bu özel etkinlikte CARAMEL'in yeni konsept ve ürünleriyle tanışma imkanı bulacaklar.

35 yıllık çikolata bilgi ve tecrubeleriyle Özden ve Özeş Çıraklı tarafindan yönetilen CARAMEL, gerçek Belçika çikolatasıyla üretilen 200'ü aşkın farklı çikolata çeşidinin yanında, sipariş üzerine pasta, kek ve diyabetik ürünleri de ada halkına sunuyor. Mağazada, ayrica, Kıbrıs'ın 100 yıllık geleneksel Çıraklı lokumunu da bulmak mümkün.

Kıbrıs'ta gerçek çikolata kültürünün öncülüğünü yapmayı kendine ilke edinen CARAMEL'in her bütçeye yönelik hazırlayabileceği şık aranjmanlarla sunulan çikolata ve şekerlemeler, düğün ve doğum günleri gibi tüm bireysel özel günlerde popülerliğini korurken, kurumsal müşteriler tarafindan da ilgi görüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.