ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Borsada kazananların adresi

Borsada kazananların adresi

Bünyesinde ticaret, inşaat, sanayi, finans gibi sektörlerde faaliyet gösteren 13 firmayı barındıran Tacirler Holding A.Ş. ortakları tarafından kurulmuş olan Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş., 1991 yılından bu yana faaliyet sermaye piyasalarında faaliyet göstermektedir. 1997 yılından beri de KKTC' deki yatırımcılarına hizmetlerini aralıksız sürdürerek bu alanda da öncü kurum olmuştur.

Yayın Tarihi: 24/07/14 08:00
okuma süresi: 3 dak.
Borsada kazananların adresi
A- A A+

İstanbul'da bulunan Genel Müdürlüğümüzün yanı sıra Türkiye geneli ve KKTC'de 16 şube, 2 irtibat bürosu ve dünyanın her yerinden erişimin mümkün olduğu internet şubemiz ile yatırımcılarımıza hizmet vermekte ve verdiğimiz hizmetin kalitesi ile de sektörde fark yaratmaktayız.

Güçlü öz sermayesi ile banka kökenli olmayan aracı kurumlar arasında 2013 yılını 1. sırada tamamlayan Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tüm aracı kurumlar arasında ise öz sermaye büyüklüğü açısından 5. sırada yer almıştır.

MOBİL SEANS

Yatırımcılarımız hayata geçirdiğimiz i Phone, i Pad, Android, Windows 8 ve Blackberry uygulamaları ile de işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Biz BİST' i sizin olduğunuz yere getiriyoruz. Nerede olursanız olun alım-satım emirlerinizi anlık ve hızlı bir şekilde iletebilirsiniz. www.tacirler.com.tr

GİZLİ MALİYET YOK

ŞEFFAF YAPI

Piyasalarımızdaki en önemli unsurlardan biri olduğuna inandığımız şeffaflığa azami özen gösteriyoruz. Her türlü bilgiyi müşterimiz olsun olmasın, tüm yatırımcılarla paylaşıyoruz. Komisyon oranlarımıza, hizmetlerimize, kampanyalarımıza www.tacirler.com.tr üzerinden herkes ulaşabilir.

EFT BEDAVA

www.tacirler.com.tr üzerinden gerçekleştireceğiniz 100 TL ve üzeri tutarlardaki EFT işlemleriniz için işlem masrafı almıyoruz.

HESAP AÇILIŞINDA ALT LİMİT YOK

GÜN İÇİ İLAVE ALIM LİMİTİ

Gün içinde yapacağınız işlemlerde ilave limit mi istiyorsunuz? www.tacirler.com.tr

KOLAY HİSSE SENEDİ KREDİSİ

ÜCRETSİZ DATA EKRANI

Yeni hesap açan yatırımcılarımıza piyasa ve fiyat bilgilerini anlık olarak takip edebilmeleri için yüzeysel veri dağıtım ekranı hediye ediyoruz!!!

Finansal yatırım araçları ve yatırım seçenekleri ile ilgili bilgi almak için;

Tacirler Yatırım KKTC/Girne Şubesi'nin 8151456 numaralı telefonundan uzman görüşü alabilir veya Şehit Necati Gürkaya Mevkii Çağdaş Apt.1/1 Girne adresindeki KKTC/Girne Şubemizi 09:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edip farklı yatırım seçenekleriyle tanışabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.