ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Digitürk ile hayata bağlan

Digitürk ile hayata bağlan

Digitürk, 21. yüzyıl teknolojisinde devrim yaratan çok özel bir yayın kaynağıdır. Ülkemizin en önde gelen dijital yayın kaynağı olan Digitürk'ün milyonlarca abonesi bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 07/08/14 11:49
okuma süresi: 5 dak.
Digitürk ile hayata bağlan
A- A A+

Digitürk, 21. yüzyıl teknolojisinde devrim yaratan çok özel bir yayın kaynağıdır. Ülkemizin en önde gelen dijital yayın kaynağı olan Digitürk'ün milyonlarca abonesi bulunmaktadır. Amacınız kaliteli yayın izlemek ve yüzlerce kanalı seyretme şansı elde etmekse Digitürk'ten daha iyisini bulmanız olanaksızdır. Digitürk dışında kalan dijital yayın kaynaklarından da faydalanabilirsiniz; fakat hiçbir yayın kaynağı, Digitürk'ün size sağladığı hizmetleri verebilecek ölçüde olmayacaktır. Şimdi Digitürk'ün neden bu kadar özel olduğunu daha iyi anlamaya çalışalım. Öncelikle Digitürk'ün en büyük özelliklerinden biri olan film kanallarından söz edelim. Film izlemek, televizyon başında en fazla yaptığımız aktivitelerden biridir. Digitürk, film yönünden inanılmaz bir zenginliğe sahiptir. Yüzlerce kanal içerisinde seyredecek çok sayıda film bulabilir; aynı zamanda sinema kanalları sayesinde vizyon filmlerini de seyredebilirsiniz. Vizyondan yeni inmiş filmler bile Digitürk film kanallarında yüksek kalitede izlenebilir. HD ve 3D seçenekleri, Digitürk'ü farklı kılan bir diğer özelliktir. Bu sayede izlediğiniz filmlerden daha büyük keyif almış olursunuz. Kaliteli yayınlar, film izlemekten gerçek keyfi almanıza olanak sağlayacaktır.

Digitürk bünyesinde bulunan film kanallarından yerli ve yabancı sinema filmlerini izleme olanağı elde edebilirsiniz. Birbirinden heyecan verici filmler sayesinde zamanınızı daha iyi değerlendirebileceksiniz. Ailece ya da arkadaşlarınızla beraber bu filmleri seyrettiğinizde bundan daha büyük keyif alabilirsiniz. Digitürk film kanallarında her tarz film bulmanız mümkün olacak. Film kanallarının yanı sıra dilediğiniz yerli kanalı da yine Digitürk sayesinde izleyebilirsiniz. Diğer dijital yayın kaynaklarının size sunacağından çok daha fazlasını Digitürk'te bulmanız mümkün.

Üyelik için size yakın bir Digitürk üyelik servisine uğramanız yeterlidir. Dilerseniz Digitürk üyelik işlemlerinizi sanal ortam üzerinden de başlatabilirsiniz. Digitürk üyelik işlemlerinizi başlattıktan sonra kısa bir süre içerisinde yüzlerce kanalı seyretme şansınız olacak. Digitürk'ün mükemmel hizmetlerinden yararlanmak için çok fazla maliyete katlanmanız da gerekmiyor. Size özel Digitürk üyelik fırsatları sayesinde bunu oldukça uygun koşullarda sağlayabilirsiniz. Ayrıca Digitürk üyelik esnasında Digitürk'ün size birçok hediyesi ve sürprizi olacaktır. Üstelik hediye ve sürprizler sadece Digitürk üyelik esnasıyla sınırlı değil. Digitürk abonesi olduktan sonra da size özel kampanyalardan ve sürprizlerden yararlanabileceksiniz. Böylece Digitürk abonesi olduğunuz için size ne kadar değer verildiğini kendi gözlerinizle görmüş olacaksınız.

Digitürk, sadece televizyondan değil; internet üzerinden de hizmet vermektedir. Digitürk Play hesabı alarak da Digitürk yayınlarını seyretmeye başlayabilirsiniz. Böylece bilgisayarınızdan ya da tabletinizden de tv keyfini devam ettirebileceksiniz. Evde olmadığınız zamanlarda Digitürk keyfinden mahrum kalmak istemiyorsanız Digitürk Play tam da size göre. Hesabınızı dilediğiniz zaman kullanabilir, nerede olursanız olun Digitürk yayınlarını seyretmeye devam edebilirsiniz. Böylece arkadaş ortamlarınızda bilgisayarınızdan Digitürk Play hesabınızla giriş yapabilir; onlarla beraber keyifli saatler geçirebilirsiniz. Özellikle futbol ve basketbol maçlarında Digitürk Play' in oldukça işe yaradığından söz etmeliyiz. Digitürk Play hesabınızla Süper Lig ve Beko Basketbol Ligi maçlarını da izleyebilirsiniz. Sadece bu kadar mı? Elbette değil; İngiltere Premier Ligi, Rusya ve Brezilya Ligleri de Digitürk'te sizleri bekliyor olacak. Tüm bu hizmetlerden yararlanmak için Digitürk Play hesabınız olması yeterli olacak. Standart Digitürk aboneliğinizle beraber Digitürk Play hesabı da alabilirsiniz.

Digitürk, sağladığı kaliteli hizmetlerin yanı sıra özel ve sürpriz kampanyalarıyla da abonelerinin gönlünü fetheden bir dijital yayın platformudur. Sürpriz ve kampanyalardan yararlanmak için Digitürk abonesi olmanız yeterlidir. Size sunulan tüm bu fırsatları Digitürk aboneliğinizle kullanabileceksiniz. Ailenizle beraber Digitürk keyfini yaşarken size sunulan özel fırsatların ve kampanyaların da tadını çıkarabileceksiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.