ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Ukash kartla neler yapabilirim?

Ukash kartla neler yapabilirim?

Son günlerde çok sayıda alışveriş sitesinde ve internet oyunları sitesinde ödeme seçenekleri arasında ukash görülüyor.

Yayın Tarihi: 27/09/14 16:31
okuma süresi: 3 dak.
Ukash kartla neler yapabilirim?
A- A A+

İnternet kullanıcıları ve alışveriş yapanlar da ukashın ne olduğu ve ne işe yaradığı konusunda bilgi sahibi olmak istiyor. Ukash internet alışverişlerinin en güvenli ödeme kartıdır. Alışverişlerinizde ukashla ödeme yaptığınızda kişisel bilgileriniz ve hesap bilgileriniz başkalarının eline geçmeyecek ve böylece dolandırılma riskiyle karşı karşıya kalmayacaksınız. Oysa kredi kartı ödemelerinde bu riskler her zaman karşımıza çıkmıştır. Bu risklere önlem olması için çeşitli denemeler yapılmış ama en güvenli sistem olarak ukash kabul edilmiştir. Şimdi dünyanın her yerinde binlerce firma ukashla ödeme kabul etmektedir.

Ukash ihtiyacınız varsa internette ukash satışı yapan siteleri ziyaret etmeniz gerekiyor. Ülkemizde hızla yaygınlaşan ukash satış siteleri bu satışı yapabilmek için bazı yasal şartları yerine getirmek zorundadır. Oysa bazı siteler bu şartları yerine getirmeden faaliyet gösteriyor. Bu sitelerden ukash alırken zarara uğrayabilirsiniz. Bu nedenle sitelerin kurumsal bilgilerinin olup olmadığına da dikkat edilmelidir. Sitelerdeki ukash fiyatlarını da mutlaka karşılaştırmalısınız. Çünkü bazı siteler yüksek komisyon ücreti alıyor ve oldukça pahalıya satıyor. Ucuz ukash almak için fiyatları incelemenizde yarar vardır.

Ukash Euro kuru ile satılıyor ve kura göre gün içinde bile fiyatları değişebiliyor. Kuru takip edip düşük olduğu zaman ukash alırsanız daha ucuza alma imkânınız olur. Ukash güvenli olduğu kadar hızlı bir ödeme sistemidir de aynı zamanda. Ukash almak da, ukashla ödeme yapmak da çok kısa sürede ve çok hızlı gerçekleşir.

Hızlı ve güvenli ukash satışı yapan sitemiz 7/24 hizmet vermektedir. Günün hangi saatinde olursa olsun ukash ihtiyacınız olursa http://www.ukashcini.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz her türlü sorunuza cevap verecek ve sizi en iyi şekilde yönlendirecektir. Almak istediğiniz ukash limitlerinin fiyatlarını sitemizde göreceksiniz. Müşteri temsilcimizi arayarak almak istediğiniz limiti ilettiğinizde size sitemizin banka hesap numarası verilecektir. Buraya paranızı yatırdıktan sonra müşteri temsilcimiz size 19 hanelik ukash şifrenizi verecek ve siz de alışverişinizi yapacaksınız. Ukashla ödeme sadece alışveriş sitelerinde geçerli değildir. Aynı zamanda internetteki oyun sitelerinde de artık ukash geçerlidir ve ukashla kesintisiz oyun zevkini yaşarsınız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.