ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Tesslim ile son model kiralık lüks araçlar

Tesslim ile son model kiralık lüks araçlar

Teknolojinin hegemonyasında süren modern yaşam içerisinde büyük avantajlar sağlarken, yeni nesil pek çok imkana sahip olabilme konusunda son derece büyük etkiler sağlamakta olan hizmet alanları da bulunuyor.

Yayın Tarihi: 09/10/14 12:00
okuma süresi: 4 dak.
Tesslim ile son model kiralık lüks araçlar
A- A A+

Modern çağda artık günlük yaşamı kolaylaştıracak pek çok modern hizmet çözümü bulunuyor. Bu gibi özelliklere ve etkilere sahip olan hizmet alanları arasında bulunan araç kiralama hizmetleri, Türkiye'de de son derece önemli bir konumda yer alıyor. Türkiye'de araç kiralama hizmetlerinde lüks, konfor, güvenlik ve kaliteyi profesyonel hizmet anlayışı ile getiren Tesslim Rent A Car markası, Türkiye'nin en popüler, en büyük ve en çok tercih edilen araç kiralama markası konumunda bulunuyor.

Dinamik kadrosu, teknolojik entegrasyon başarısı ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile tüketicinin lüks araç konusundaki her türlü ihtiyacına kaliteli hizmetler sunuyor. Kurumsal ve bireysel alanda sunulan yüksek kalite standartlarındaki hizmetleri ile de Türkiye'nin sayılı büyük firmasının da aralarında yer aldığı oldukça kaliteli ve saygın bir referans listesine sahiptir. 2008 yılından bu yana geçen yaklaşık 6 yıllık süreç içerisinde müşterilerine her zaman kaliteyi, güvenliği ve konforu çok daha cazip fiyat seçenekleri ile sunmayı kendisine hizmet politikası olarak edinmiştir.

Dünya standartlarına uygun kriterlere sahip olan hizmetleri ile Türkiye'de hem bireysel alanda hem de kurumsal alanda lüks araç ihtiyaçlarına geniş lüks araç filosu ile kaliteli hizmetler sunuyor. Son model lüks araç modellerini çok daha uygun fiyatlara kiralayabilme konusunda da müşterilerine geniş fırsatlar sunuyor. Bunun yanı sıra her zaman müşteri odaklı hizmeti ile kurumsal alana ve bireysel alana hizmet vermesi ile birlikte Türkiye'de güvenilir, kaliteli, profesyonel ve ekonomik kiralık lüks araç kiralama firmalarının başında geliyor. Zaten Türkiye'de kiralanan lüks otomobiller arasında her 100 araçtan birisinin Tesslim tarafından kiralanmış olması da Türkiye'deki popülaritesi, hizmet kalitesi ve güvenirliliği açısından son derece önemli somut bir kanıttır.

Bu durumda geniş lüks araç filosunda bulunan son model lüks araç marka ve modelleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını sorunsuz şekilde karşılamasını ve daha kaliteli bir araç sürüş deneyimi edinebilmelerini sağlaması da Türkiye'nin saygın lüks araç kiralama markası olmasına neden oluyor. Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve teknolojik altyapı üzerine kurulu profesyonel çalışma anlayışı ile Türkiye'de kiralık araç hizmetlerinde lüksü ve konforun daha cazip fiyatlar üzerinden çok daha profesyonel hizmetler ile alınabilmesine yardımcı oluyor.

Online rezervasyon sistemi ise teknolojik altyapı entegrasyonundaki başarısı ile son derece etkili, interaktif ve kaliteli hizmet sağlıyor. Özellikle de ileri bir tarihe uygun olan lüks araçları rezerve edebilme imkanı sağlıyor. Üstelik bu işlemi de internete bağlanan herhangi bir noktada birkaç dakika içerisinde yapabilme imkanı sağlıyor. Adrese teslim olarak kiralanan lüks araçlar havaalanı, ofis, şirket, ev ve daha farklı pek çok adrese belirlenen tarih, gün ve saatte ulaştırılarak, müşterinin gecikmelerden kaynaklı mağduriyet yaşamalarının önüne geçiliyor.

Web: tesslimrentacar.com

Adres: Büyükşehir Cad. Plaza İş Merkezi. No:45 Asma Kat Büyükşehir Mah. Beylikdüzü, İstanbul

Telefon: 0850 520 0450

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.