ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Eticar ile kiralık lüks araç filosu

Eticar ile kiralık lüks araç filosu

Hayatımızda son yıllarda çok daha etkin bir şekilde kendisine yer bulmaya başlayan teknoloji ile birlikte artık günlük yaşantı içerisinde büyük kolaylıklar elde edilebiliyor.

Yayın Tarihi: 09/10/14 14:00
okuma süresi: 4 dak.
Eticar ile kiralık lüks araç filosu
A- A A+

Ancak teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi ile birlikte de artık zaman konusunda insanların ihtiyaçları çok daha yoğun bir hale geliyor. Bu noktada özellikle araçlar önemli bir şekilde rol üstlenirken, araç kiralama sektörü ile de insanların araç ihtiyaçlarına modern ve oldukça ekonomik çözümler sunuluyor.

Geniş araç filosu içerisinde yer almakta olan birbirinden kaliteli, konforlu ve yüksek hıza sahip olan son model araç modelleri ile çok daha kaliteli hizmetler sunuyor. Özellikle de her ihtiyaca yönelik olarak geniş araç filosu içerisinde yer alan araç modelleri ile de çok daha uygun fiyatlara en son model kiralık araçlar, kiralanabiliyor. Artan yoğun ilgi ve insanların değişen ihtiyaçları ile birlikte Türkiye'de araç kiralama hizmetleri her geçen çok daha popüler hale geliyor ve çok daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Bu durumda gelişimin sürat kazanmasına neden olurken, araç kiralama hizmetlerinin daha profesyonel standartlarda sunulabilmesine olanak sağlıyor.

Araç kiralama hizmetlerinde dünya standartlarının yakalanabilmesinde en önemli rolü üstlenen Eticar araç kiralama çok daha teknolojik hizmet olanaklarını kullanmayı tercih ediyor. Düzenli olarak bakım ve kontrollerinin yapılıyor olması sayesinde de trafikte daha güvenli sürüş imkanı sunuyor. Böylelikle de aileniz, arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınız ile çok daha güvenli bir şekilde araç kullanabilme imkanına sahip olabilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik olarak geniş araç filosu içerisinde kolaylıkla kiralık araç seçimi yaparak, araç konusunda var olan ihtiyaçlarınızı en hızlı şekilde bütçenize uygun şekilde karşılayabilirsiniz.

Her daim müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile hizmetlerini şekillendirmekte olan Eticar rent a car ile birlikte artık son model araçları çok cazip fiyat seçenekleri ile kiralayabilme imkanına sahip olabilirsiniz. Özellikle de son model kiralık lüks araçlarda dahi uygun fiyat politikası hizmetlerinden yararlanarak, birbirinden kaliteli ve lüks araçları da sürme keyfine ve deneyimine sahip olabilirsiniz. Bu gibi güvenlik, ekonomik ve hızlı hizmet standartlarının yanı sıra teknolojik altyapı konusunda da günümüz standartlarını yakalayan Eticar ile artık online rezervasyon yapılıyor. İleri bir tarihe geniş araç filosu içerisinde yer alan araç modellerini rezervasyon yapabilirsiniz.

Böylelikle bu araç modeline olan ihtiyacınızın bulunduğu tarihte bu modelin bulunmaması gibi bir sorun ile karşı karşıya kalmadığınız gibi özellikle araç konusundaki en büyük ihtiyacın ortaya çıktığı havayolu ulaşımlarınızda uçaktan iner inmez araç teslimi alabilme imkanına sahip olabilirsiniz. Bu şekilde müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutacak dünya standartlarındaki hizmet politikaları ile Türkiye'de araç kiralama hizmetlerinde Eticar öne çıkan lider markalardan birisi olduğundan da araç kiralama hizmetlerinin gelişiminde önemli bir rol üstleniyor.

Eticar Lüks Araç Kiralama web sayfası

Adres: Nispetiye Cad. Bilgin Sok. No:1/4 Levent Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 269 4914

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.