ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Raf sistemleri

Raf sistemleri

Mağazacılığın temel direği olan raf sistemleri, ürün saklamak ve depolamak için vazgeçilmez unsurlardır.

Yayın Tarihi: 24/10/14 15:57
okuma süresi: 5 dak.
Raf sistemleri
A- A A+

Bir mağazaya gittiğinizde ilk dikkatinizi çeken yer raflardır, raflardaki ürünlere göz atmaya başlar ve satın alacağınız ürünü gözünüzle incelersiniz. Ürünler raflarda bozulmadan ve buruşmadan uzun süre kalabilir, genellikle çelik malzemelerden yapılmış olan raf sistemleri çok ergonomiktir. Değişikliklere müsait olan rafların yerlerini değiştirerek daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Modüler raf sistemlerinin en önemli özelliği çeşitli kullanım alanları bulmasıdır. Depo raf sistemleri de depoculuk için vazgeçilmezdir, raflar olmasa ürünleri nereye istifleyecek ve nasıl koruyacaksınız. Gıda sektöründen tutun da tekstile kadar hemen her sektörün raf sistemlerine ihtiyacı vardır. Depo raf sistemleri de ağır ve hafif yük depolama raf sistemleri olarak karşımıza çıkar. Biz firma olarak bütün raf sistemi ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. En dar alanlar bile en etkili raf sistemleri ile çok fazla ürüne ev sahipliği yapabilir, burada önemli olan mekanları iyi değerlendirmek ve kullanım alanlarını genişletmektir. Siz kullanmak istediğiniz raf malzemesini ve yeri belirleyin, biz gelelim ölçü alalım, ne istediğinizi öğrenelim sonra da raf sistemlerinizi kısa bir süre içinde getirip montajlayalım, hepsi bu.

Dünyanın kullandığı en son teknolojik yenilikleri kullanarak raf sistemleri üretiyoruz, bu konuda çok iddialıyız ve alanımızda tek olduğumuzu söylüyoruz. Mezanin-platform raf sistemleri adı verilen ve yüksek alanları en fazla kullanabilen sistem olan bu yenilik, tarafımızca uygulanmakta ve deponuzun hacim katsayısı bu da sayede artmaktadır. Aralarında yürüme bölümleri bıraktığımız bu raf sistemi uzun ömürlü, dayanıklı ve çok kullanışlıdır.

Katlı sistem olarak veya balkon sistemi olarak da adlandırılan bu raf sisteminde dikey ayaklara eklemeler yapılır ve yükseklik sağlanır. Burada el ile de ürün yüklemesi yapabilirsiniz. Eğer istenirse bu raf sistemi enine ve boyuna olarak da geliştirilebilir. Otomatik bir mekanizma ile de ürünlerinizi bu raflara yerleştirebileceğinizi unutmayın. Bu ünitenin parçaları de monte olarak hazırlanır ve istendiğinde eksiltilip çoğaltılabilme özelliğine sahiptir. Büyük market ve depolama tesislerinde en fazla tercih edilen raf sistemleri bunlardır.

Uzman kadrolarımız ile proje, üretim ve montaj aşamalarında hep yanınızdayız, siz isteyin biz yapalım bizim ilkemizdir, amacımız siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Geniş üretim tesislerimizde imal edemeyeceğimiz raf sistemleri yoktur, ürün kalitesi ve fiyatları ile tercih sebebiyiz. Elle ürün stoklaması yapacağınız zaman sizin ihtiyacınız olan hafif yük depolama raf sistemleridir. Düzenlediğiniz malların kolay bulunmasına ve yerlerinin değiştirilmesine imkan verir. Düzeni sevenler için pratiktir, mal depolama ve boşaltması bu raf sistemlerinde el ile yapılmaktadır. Küçük ve orta boy büyüklükteki az hacme sahip ürünlerin istiflenmesi için idealdir. Arşiv ve depolama için ise çelikten ve modüler şekilde kullanılan raf sistemleri önerilmekte ve tercih edilmektedir. Dilediğiniz zaman yerlerini rahatlıkla değiştirebilir, eksiltebilir ve çoğaltabilirsiniz. Kaliteli ve çok kullanışlı bir raf sistemidir, dayanıklıdır. Yapı marketlerin kullandığı raf sistemleri, kullanılacak ürünün boyutlarına, büyüklüğüne ve hacmine göre değişmektedir. Küçük ürünler hafif raf sistemlerinde, büyük ve geniş hacimli olanlar ise ağır raf sistemlerinde kullanılır, depolamalar da aynı şekilde gerçekleştirilir. Raf sistemi planlamasında üretim aşamasında fonksiyonel çözümler üretmekte ve uygulama ve montaj safhasında ise çok hızlı ve üretken olmaktayız. Bizimle iş birliği içine girmek ayrıcalıktır, siz de bu ayrıcalıktan yararlanmak ve sorunsuz raf sistemlerine sahip olmak istiyorsanız, hemen bizimle iletişme geçin ve ne demek istediğimiz anlayın.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.