ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İnternetin de yeni adresi D-Smart

İnternetin de yeni adresi D-Smart

Diziler, filmler, spor programları, belgeseller bir arada değişik kanallarda kendilerine yer buluyor.

Yayın Tarihi: 03/11/14 08:23
okuma süresi: 3 dak.
İnternetin de yeni adresi D-Smart
A- A A+

Bu programlardan hangisini izlemek isterseniz uygun kanal seçenekleri de D-smart TV paketleri içinde aboneleri için sağlanıyor. Bu kanalları D-smart uygun TV paket seçeneklerinden seçim yapara, abone olarak kendi isteğinize uyan kanalları izleme olanağı elde ediyorsunuz.

Kendinize uygun kanalları izleme olanağını yakalamanız için D-smart abonesi olmanız yeterli olur. Sinema seçimleri için sinema paketi, dizi isteklerinizi karşılamak için dizi paketi, futbol maçlarını kaçırmamak için spor paketi seçimi yapabileceğiniz gibi süper yada mega paketleri ile tüm bunları bir arada seçebileceğiniz bir çok seçenek bulunuyor. Sinema paketleri, sizi sinema salonlarına gitmeden kaliteli film izleme fırsatı sunacak. Yerli ve yabancı dizileri kesintisiz biçimde izlemek artık D-smart dizi paketi ile mümkün oluyor. Türk dizileri içinde en fazla beğenilenleri yada tüm dünyanın seçimi olan popüler dizileri D-smart kanallarında rahatça bulabiliyorsunuz. Sağlanan kanallar içinde hemen herkesin ilgi alanı için program yer aldığı gibi ailenizin küçük bireyleri de unutulmamış ve hemen her paket içerisinde çocuklar için yayın yapan özel kanallar bulunuyor. Belgesel tutkunları binlerce ve hiçbir yerde izlemeyecekleri belgeselleri D-smart tarafından sunulan kanallar ile izleyebilecekler. Yetişkinler için bile kanal seçenekleri düşünülüp kanal seçenekleri içine yerleştirilmiş. Hemen herkesin ilgi alanına yönelik kanal seçeneği var. Tüm TV paketlerini avantajlı satın almak isteyenlerin tercihi ise internet paketleri ile seçim yapmak oluyor. Süper hızlı fiber internet seçeneklerinin de yer aldığı D-smart internet paketleri, özellikle internet bağlantısı ile TV paketini bir arada almak isteyenleri bir hayli sevindirecek fiyat avantajlarını sunuyor. Bu paketleri seçerek TV ve internet hizmetinize ayrı ayrı ücret vermek ve fatura peşinde koşmaktan kurtulabiliyorsunuz. 49 TL ile sınırsız interneti, 59 TL ile fiber hızında interneti aldığınız gibi daha düşük ücret ödeyerek beraberinde bir TV paketini seçebiliyorsunuz.

Avantajlı internetin adresi bu kampanyalar ile kesinlikle D-smart oluyor. Çünkü farklı firmadaki bağlantınızı taşıdığınızda bile 2 yıl ücretsiz TV paketini herhangi bir ücret ödemeden kullanma fırsatınız var.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.