ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Düğün dernek uzun süre kendinden söz ettirecek

Düğün dernek uzun süre kendinden söz ettirecek

2014 yapımı olan Düğün Dernek filmi uzun süre kendinden söz ettirmeyi başaran filmler arasında yerini aldı.

Yayın Tarihi: 04/11/14 12:30
okuma süresi: 5 dak.
Düğün dernek uzun süre kendinden söz ettirecek
A- A A+
Başrollerde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız yer alırken yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturmaktadır. Düğün Dernek filminin konusu özetle şöyledir: Sivas'ın Esenyurt köyünde sakin ve kendi halinde bir hayat süren İsmail'in yurt dışında yaşayan oğlu Tarık günün birinde çıkagelir. Sıradan bir ziyaret gibi görünse de aslında Tarık'ın geliş sebebi farklıdır. Görev yaptığı Letonya'da tanışıp aşık olduğu Monica ile beraberliğini resmileştirmek ve aynı ülke içerisinde yaşayabilmek için evlenmek ister. Bu ani kararı karşısında ne yapacağını bilemeyen İsmail oğlu için hayalini kurduğu düğünü yapmaya karar verir. Kendi için sürpriz olan Tarık'ın evlilik kararı karşısında hazırlıksız olan İsmail düğün hazırlıkları için telaşa girer.

Arkadaşları Fikret, Çetin ve köyün öğretmeni Saffet ile beraber girdikleri bu düğün telaşında başvurmadıkları yol kalmaz. 10 gün içerisinde gerçekleşmesi gereken düğün için hazırlıklar tamamlanır ve köy meydanında gerçekleşmesine karar verilir. Tek sorunu düğünü gerçekleştirmek sanan Fikret ve Çetin için serüven düğün gecesi başlamaktadır. Kaybolan gelin ve gelinin peşindeki mafya gecenin sürprizleri olacaktır. Sinemaseverlerin gülmeye doyamayacağı ve soluksuz seyredecekleri düğün dernek izle filmi, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de başarılı ekibi ile unutulmayacak komedi filmleri arasına adını yazdırmış bulunmaktadır. Yönetmenliğini Christian Molina'nın üstlendiği film 2009 yılında vizyona girmiştir. Val iyi bir eğitimden geçmiş iyi bir kariyere sahip genç bir kadındır. Kendi iç dünyasını karanlıkta kalmış yönlerini keşfetmeye karar verir. Her şeyiyle iyi bir hayata sahip olan Val' ın kötü bir bağımlılığı vardır. Val seks yapmadan duramaz. Yani bir nemfomandır. Val duygularını bir günlüğe döker.

Bu günlük Bir kadının seks günlüğü türkçe dublaj izle Yaşam tarzı Val'ı hayat kadınlığının en uç noktalarına götürür ve kariyer hedefini artık değiştirir. Film Valerie Tasso'nun romanından uyarlanmıştır. Valerie romanında kendi hayatından bahsetmiştir ve çok tartışılmıştır. Filmin başrol oyuncuları Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera üstlenmektedir. Beyazperde sektöründeki ilk yönetmenlik tecrübesini 2000'li yılların en başarılı yapımlarından birisi olarak kabul edilen ve sonrasında pek çok çalışmaya da ilham kaynağı olmuş Constantine ile gerçekleştiren Francis Lawrence, Açlık Oyunları 3 Mockingjay ile birlikte bir diğer ilgi çeken serinin de hikayesinin gelişim sürecine devam edilmesini sağlamakta. 21 Kasım 2014 tarihinde ülkemizde gösterime girecek olan filmin reklam çalışmaları uzun zamandır devam ederken, toplanan ilgi yoğunluğu da bir hayli başarılı olarak nitelendirilmekte. Serinin ilk filmlerinden hatırlayacağımız Katniss Everdeen, büyük savaşın yaşandığı on ikinci bölge sınırları içerisinde bulunan evinin ne halde olduğunu görmek için geri dönerken, gördüğü manzara karşısında adeta şoke olur. Hayatta kalabilen birkaç kişi harabeye dönmüş evlerinde kendilerini güvende hissetmedikleri için yer altında inşa ettikleri kanalizasyondan bozma sığınaklarda yaşamakta ve hükümetin korkunç yaptırımlarından kurtulmaya çalışmaktadırlar. Katniss'in muhalif ve tepkili yapısı sayesinde insanlar kısa sürede ondan da güç alarak durumu protesto etmeye başlar ve bir nevi haklı ayaklanma başlar.

Açlık Oyunları 3 izle Mockingjay, önceki filmler ile bağlantılı bir hikayeye sahip olsa da izleyicisine oldukça karmaşık fakat zaman içerisinde de bir o kadar kolay çözüme ulaşan hikayesi ile akıcı ve keyifli bir seyir sunma iddiasını taşımakta. Açlık Oyunları 3 Mockingjay'de başrolleri Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemswoth paylaşıyorlar.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.