ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Xbox fiyatları ne kadar?

Xbox fiyatları ne kadar?

Bilgisayar teknolojisinin gelişmesiyle birlikte insanların playstation dışında en yaygın kullanılan bilgisayar oyun türlerinden birisi xbox ürünleri olmuştur.

Yayın Tarihi: 11/11/14 11:59
okuma süresi: 3 dak.
Xbox fiyatları ne kadar?
A- A A+

Görüntü kalitesi çok yüksek xbox oyunları ile sevdiklerinizle keyifli dakikalar geçirmeniz mümkündür. Konsollar ve aksesuarlar yardımı ile kullanılan bu teknolojik ürünler fiyat olarak playstation ürünleri ile neredeyse aynı fiyattadır. Aynı kalite ve sağlamlıkta olan bu cihazlar, teknoloji mağazalarında ve bu teknoloji mağazaların online alışveriş imkanı sunan sitelerinde peşin ya da taksitli olarak satılmaktadır.

Satışı gerçekleştirilen xbox fiyatları son derece makul olup internet üzerinden yapılan online alışverişlerde satışı gerçekleştirilen xbox ürünleri uygun şekilde ambalajlanarak çeşitli kargo fırsatları ile tüketicilerin istedikleri adrese ulaştırılmaktadır.

Xbox Ürünün Özellikleri Nelerdir


Teknoloji devi Microsoft firması tarafından üretimi gerçekleştirilen xbox ürünü, piyasaya çıktığı 2001 yılından beri ciddi oranda satış patlaması yaşamıştır. Her yaş grubundaki bireyin ilgi ile kullandığı ve beğendiği bu eşsiz
xbox fiyatları bakımında makul olduğu için ebeveynlerin sıklıkla çocuklarına hediye ettiği ürünlerdir. Oyun piyasasında oyun yıllar kalmasına rağmen birçok insanın severek aldığı ve evlerinde oynadığı ürün özelliğini taşıyan xbox, oldukça yüksek teknolojik donanıma sahiptir. Yaklaşık 8 GB gibi hafıza kapasitesine sahip olan xbox, hız ve güç olarakta oldukça yüksek kapasiteye sahiptir. Piyasaya çıktığı 2001 yılından beri yaklaşık 45 milyon kadar dünya genelinde satış ortalamasına sahip xbox'un satışlarının bu kadar yüksek olmasının nedeni fiyatlarının makul seviyede olmasıdır.

Xbox ürünlerinin oyun severler tarafınsan tercih edilme ve piyasaya çıktığı günden bu yana yüksek oranda satılma nedeni oyun severlerin birebir oyunun için yer alabilmesidir. Xbox ürünleri bilgisayar ile playstationun harmanlanması gibi şeklinde bir üründür. Oyun genelde konsol yardımı ile oynanmaktadır. İçerik olarak her türlü oyunu oynamak mümkündür. Daha fazla model için
http://www.ucuzbudur.com/xbox-360-kat123.html

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.