ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Burçlar ve burç uyumu hesaplamaları

Burçlar ve burç uyumu hesaplamaları

Hepimizin bildiği gibi insan hayatını, yaşanmışları, yaşanacakları ve genel kişilik özelliklerini belirleyen 12 adet burç vardır ve bu burçlar kişinin doğduğu zamanda gökyüzünde konumlanan yıldız ve gezegenlere göre belirlenmektedir.

Yayın Tarihi: 15/11/14 17:00
okuma süresi: 3 dak.
Burçlar ve burç uyumu hesaplamaları
A- A A+

Burçlar sayesinde bir kişi ya da sadece kişi olmayabilir doğum tarihi olan herhangi bir şey hakkında birçok bilgiye ulaşılabilmektedir. Bu bilgiler karakter özellikleri olabileceği gibi, burç yorumları, burçlar arası uyum ve aklınıza gelebilecek her türlü bilgi olabilmektedir. Geleceğin tahmin edilmesi de bu bilgiler içinde yer almaktadır. Bu bakış açısından baktığımızda burçların önemi bir kez daha anlaşılmaktadır. Özellikle burclar.net gibi mecralarda günlük olarak yapılan yorumlar ve kişilerin birbirleriyle olan ilişkilerine ışık tutan burçsal uyumlar en çok etkili olan burç ürünleridir.

Eğer içinde bulunduğunuz durumu merak ediyor ve kısa zaman periyotlarında takip ederek geleceğinize de yön vermek istiyorsanız sizin için

Günlük burç yorumları takip etmek oldukça yerinde olacaktır. Çünkü günlük olarak yapılan doğru yorumlar geleceğe yön verme açısından çok etkili olmaktadır. Ayrıca bu yorumlar sizinle ilgili birçok özelliğe ve burcunuza ait özelliklere göre belirlendiğinden o günkü durumunuzun düzelmesine de katkı sağlayacaktır. Yapılan günlük burç yorumlarında küçük tavsiye niteliğindeki öneriler de çok işinize yarayacaktır. Günlük yorumlarınızın faydalı olabilmesi için yorum yapan kişilerin eğitimli ve astroloji konusunda bilgili olmasına özen göstermeniz gerektiğini asla unutmamanz gerekiyor. Aksi takdirde yanlış yönlendirilmiş olabilirsiniz.

Diğer yandan, insan ilişkilerinin oldukça önemli hale geldiği günümüzde yine burçlar klavuz görevi görmektedir. İlişki içinde olduğunuz herhangi biri ile, bu ailenizden biri olabilir karşı cinsten biri olabilir, olan durumunuzu ve karakter anlamında uyumlu olup olmadığınızı merak ediyorsanız bu kez de karşınıza burç uyumu çıkmaktadır. Size ait

Burç uyumu yorumlattırmanız için çok fazla parametereye ihtiyacınız da olmamaktadır. Sadece kendinizin ve uyumunuzu merak ettiğiniz kişinin burcunu bilmeniz yeterlidir. Uyum testi yapan kişi bu bilgileri ve burçlarınıza ait karakter özelliklerini inceleyerek uyum durumunuzu ortaya koymakta ve tavsiye niteliğinde bilgilerle de sizlere yardımcı olmaktadır. Burç uyumu belirlenmesi tüm insan ilişkilerinde oldukça belirleyici olabilmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.