ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Digitürk ile dünyayı ekranına sığdır

Digitürk ile dünyayı ekranına sığdır

Televizyon; yaşam alanlarımızda özel bir yer kaplayan ve yaşadığımız dünyayı daha iyi algılamamıza, daha iyi analiz etmemize yardımcı olan çok özel bir teknolojik araçtır.

Yayın Tarihi: 25/11/14 10:00
okuma süresi: 5 dak.
Digitürk ile dünyayı ekranına sığdır
A- A A+
İcat edildiği günden bu yana sürekli olarak gelişen televizyon, artık teknolojinin en temel parçalarından biri haline gelmiştir. Günden güne gelişen ve yeni özellikleri ile karşımıza çıkan televizyonlar, ilk zamanlara nazaran inanılmaz bir görüntü içerisine girmiştirler. Siyah beyaz yayın yapan ve tek kanal göstergesi bulunan televizyonlar, yerini 3D, HD ve benzeri özelliklere sahip televizyonlara bırakmıştır. Bu da seyir keyfini daha doyasıya yaşamamızı sağlamaktadır. Artık televizyondan farklı türde kanalları seyredebilmekte, yaşadığımız dünyadan çok iyi biçimde haberdar olabilmekteyiz. Özellikle dijital yayın sağlayıcılarının bu bağlamda özel bir yeri olduğundan söz edebiliriz. Ülkemizde dijital yayın kaynağı denildiğinde hemen herkesin aklına ilk olarak Digitürk gelmektedir. Mükemmel yayın özellikleri, sıra dışı kanal seçenekleri ve özel avantajlarıyla kısa süre içerisinde bu alanda lider konuma gelmeyi başaran Digitürk, dünyayı ekranımıza sığdırmamıza yardımcı olmaktadır.

Digitürk, kanal seçenekleri açısından özel olarak tasarlanmış bir dijital yayın kaynağıdır. Digitürk bünyesinde bulunan tüm kanallar özenle seçilmekte ve kalite süzgecinden geçirilerek Digitürk kullanıcılarına sunulmaktadır. Yani Digitürk bünyesinde yer alan kanallar, özel bir izleyici kitlesine sahip ya da özel yayınlar ile alanında başarılı kanallardır. Digitürk bünyesinde özel ve yerel kanalların yanı sıra hakları Digitürk'te olan kanallar da bulunmaktadır. Digitürk Lig Tv kanalları, buna verebileceğimiz en iyi örnek olacaktır. Digitürk Lig Tv kanalları, doğrudan Digitürk'e bağlı spor kanallarıdır. Bu kanallarda başta futbol olmak üzere, çeşitli spor dallarına ait müsabakaların canlı görüntüleri yayınlanmaktadır. Ülkemizde futbolun ne derece önemli bir yere sahip olduğu, hemen herkes tarafından bilinmektedir. Bu durum, Digitürk Lig Tv kanallarının daha büyük popülariteye sahip olmasını sağlamıştır. Digitürk kullanıcılarının önemli bir kısmı, Digitürk hizmetlerinden Lig Tv için faydalanmaktadırlar. Bu da Digitürk'ün gerçek gücünü ve potansiyelini gözler önüne sermektedir. Çok sayıda özel ve yerel kanalı bir araya toplamanın yanı sıra kendi bünyesinde bulundurduğu kanallarıyla da yüksek popülariteye sahip olan Digitürk, bu özelliğini her geçen gün daha da geliştirmektedir.

Seyir keyfi, Digitürk paketlerisayesinde ayrı boyutlara erişmeye başlamıştır. Artık bu keyfi yaşamak için sadece televizyon kullanmamakta; televizyon dışında kalan görüntülü araçlardan da ciddi anlamda yararlanmaktayız. Özellikle cep telefonu, bilgisayar ve tablet gibi araçlardan faydalanarak bu keyfi sürdürebilmemiz, teknolojik araçların kullanım ağının net bir göstergesidir. İnternet üzerinden Digitürk yayınlarını izlemek isteyenler, bu tip araçlar sayesinde bu isteklerini gerçekleştirebilme şansına sahiptirler. Digitürk Play olarak adlandırılan özel Digitürk sistemi sayesinde internet üzerinden de seyir keyfine devam eden Digitürk kullanıcıları, bu keyfi diledikleri her ortamda sürdürebilmektedirler. İnternet bağlantısının olduğu bir ortamda Digitürk Play uygulamasının çalıştırılması ve gerekli bilgiler eşliğinde Digitürk Play uygulamasına bağlanılması, Digitürk yayınlarını izlemek için yeterli olacaktır. Digitürk Lig Tv kanalları da dâhil olmak üzere çok sayıda kanal seçeneği bulunan Digitürk Play uygulaması, günden güne daha geniş kitleler tarafından tercih edilmekte ve daha fazla kanal seçeneği ile kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.

Digitürk Play uygulamasından yararlanmak isteyenler, Digitürk üyelik sözleşmelerine bu hizmeti ekleme şansına sahiptirler. Ayrıca Digitürk üyelik sözleşmesi bulunmayan kullanıcılar da Digitürk Play abonesi alarak bu hizmeti almaya başlayabilirler. Yani Digitürk Play hizmeti almak için Digitürk üyesi olmak şart değildir. Yeni kullanıcılar da Digitürk Play hizmetinden yararlanabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.