ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Nod32 ile PC' iniz güvende kalsın

Nod32 ile PC’ iniz güvende kalsın

İnternet teknolojinin hızlı gelişimi ile her geçen gün çok daha fazla alana ulaşıyor ve günlük yaşantı içerisinde insanlar için son derece büyük bir önem arz ediyor.

Yayın Tarihi: 08/12/14 09:51
okuma süresi: 3 dak.
Nod32 ile PC’ iniz güvende kalsın
A- A A+

Özellikle de günlük yaşam içerisinde sağlamakta olduğu büyük avantajlar nedeni ile son zamanlarda internet yaşamın her alanında en etkin şekilde kullanılıyor. Her geçen gün gelişmekte olan teknoloji ile birlikte artık kişisel bilgisayarlar modern çağda insanların hayatlarında kendisine daha fazla yer buluyor. Kişisel ya da kurumsal bilgisayarlar özellikle internetin dünyanın her yerinde oldukça popüler hale gelmesi ve yoğun kullanıma sahip olması ile birlikte her türlü kişinin bulunduğu büyük bir platform haline geldi.

Bunun sonucunda da özellikle de bilgisayar kullanıcılarının kişisel bilgisayarlarındaki bilgilerine yönelik olarak yazılımsal saldırılar gerçekleştirilebiliyor. Bu gibi saldırılardan en iyi şekilde korunabilmenin tek yolu ise kaliteli bir antivirüs programı kullanmaktan geçiyor. Günümüzde artık birbirinden farklı özellikleri ve kapasiteleri çok sayıda antivirüs programı bulunsa da bunların pek çok özellikle de her geçen gün değişen online tehlike ve virüslere karşı yetersiz kalabiliyor. Bu yüzden doğru ve kaliteli antivirüs programını seçmek son derece önemli bir nokta olarak bilgisayar kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Günümüzde profesyonel bilgisayar kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen antivirüs programlarının başında Nod32 antivirüs programı geliyor. Eset antivirüs tarafından geliştirilen bu yazılım ile bilgisayarlar artık çok daha güvenli hale geliyor.

Eset antivirüs programı sürekli olarak güncellenen yapısı ve en ufak tehlikelere karşı dahi üst düzey koruma sağlaması ile birlikte bilgisayara karşı olan tüm tehditleri savunabildiği gibi özellikle bilgisayarda bulunan en yeni tipteki virüslerde dahi yüksek düzeyde temizlik sağlayarak, bilgisayarın her zaman dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı güvene altında kalmasını sağlıyor. Kurumsal ve bireysel bilgisayar için farklı versiyonları bulunan antivirüs ile her alanda virüslere karşı bilgisayarın en yüksek düzeyde korumada kalması sağlanabiliyor.

Farklı tip kullanımlara yönelik olarak farklı versiyon programları ile Eset dünya genelindeki bilgisayarlarda virüslere karşı yüksek düzeyde koruma sağlaması nedeni ile oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. Bilgisayar taraması, internette yapılan gezintilerde tehlikeli web sitelerine karşı uyarı sistemi ve daha pek çok fonksiyonel özelliği ile bilgisayar kullanıcılarına çok daha güvenli bilgisayar kullanım imkanı sağlıyor. Lisans yenilemesi ile bilgisayarda her zaman en yüksek düzeyde koruma duvarının aktif olarak kalmasını sağlamakta oldukça pratik olduğu gibi Türkçe dil desteği ile de daha kolay kullanım imkanı sunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.