ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

yeniabiyeler.com ile doğru abiye seçimi

yeniabiyeler.com ile doğru abiye seçimi

Bayan giyim modası için abiyelerin son derece önemli bir yeri vardır. Her bayan özel günler veya gece davetlerinde şıklıklarını en iyi şekilde ortaya çıkartarak, tüm gözlerin üzerinde olmasını ister.

Yayın Tarihi: 08/12/14 14:30
okuma süresi: 3 dak.
yeniabiyeler.com ile doğru abiye seçimi
A- A A+

Bu yüzden de abiye modellerine son derece yoğun bir ilgi gösterirken, bayan giyim markalarının yeni sezona özel hazırladığı her koleksiyonda abiye modelleri oldukça önemli bir yere sahip olur. Bayan giyimde öne çıkan abiyeler, bayanların şıklıklarını taçlandırırken ve son derece zarif bir görünüm katarken yanlış seçimlerde son derece kötü bir görünümün ortaya çıkmasına neden olabiliyor.

Bu yüzden abiye seçimlerinin doğru şekilde yapılması gerekiyor. Doğru abiye modelinin nasıl seçileceği hususunda ise bazı göz ardı edilemeyecek maddeler ve detaylar mevcuttur. Abiye seçimlerinde bayanların yaptıkları en büyük hatalardan birisi genel olarak vücut yapılarını göz önünde bulundurmadan yaptıkları abiye seçimleridir. Vücuda çok fazla yapışan ya da tam tersi olarak çok fazla bol kalan abiye modelleri hoş olmayan bir görünüm ortaya çıkarıyor.

Vücut yapısına göre seçimlerin dışında da ten rengine doğru uyumu sağlayacak renk tonlarındaki abiye modellerinin tercih edilmesi son derece önemlidir. Özellikle de abiye kıyafet modelleri içerisinde kaybolmuş izleniminin oluşmaması için ya da çok zıt bir görüntü meydana getirmemek için abiye kıyafetlerin seçiminde ten rengine ne çok yakın ne de çok uzak tonlardaki renklere sahip olan modellerin seçilmesi gerekiyor.

yeniabiyeler.com Abiye Seçiminde Öneriler Sunuyor

Vücut yapısı ve özellikleri sınıfına giren bu iki madde dışında da bayanların abiye seçimlerinde en önemli noktalar olan detaylar ve aksesuarlara son derece dikkat etmeleri zarif bir görünüm açısından son derece önemlidir. Özellikle de abiyelerin şıklığını ve zarafetini kazandıran detayların aksesuarları olduğu düşünüldüğünde bu konu çok daha önemli bir hale geliyor. Özellikle minyon tipli bayanların çok büyük toka gibi aksesuarlara sahip olan abiye kıyafetlerini seçmeleri, aksesuarın son derece bariz ve abes görünmesine yol açacaktır. yeniabiyeler.com bayanlara bu konuda doğru öneriler sunuyor.

Bunun tam tersi bir durum olan daha kalıplı bayanların çok ufak aksesuarlara sahip olan abiye kıyafet modellerini tercih etmeleri de abiyenin üzerinde yer alan aksesuarların etkisini yitirmesine yol açacaktır. Bu tarz durumların önüne geçebilmek için doğru abiye seçimi son derece önemlidir. Bu konuda yeniabiyeler.com bayanlara doğru abiye seçimi nasıl olmalı ve nelere dikkat edilmeli gibi noktalarda güncel moda önerileri, kombin tüyoları ve abiye seçiminin püf noktaları gibi konular ile yardımcı olarak, özel davetlerde tüm gözlerin bayanların üzerinde olmasını sağlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.