ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Yeni evleneceklerin evini döşemek bizden

Yeni evleneceklerin evini döşemek bizden

Evlenmeyi planlayan kişilerin yapmaları gereken bir işleri ve sorumlukları vardır. Bunlardan biri bir ev tutmak daha sonrasından da o evi döşemek. Tabi bunlarla bitmeyeceği için maddi olarak daha hesaplı bir alış veriş ile hoş ve kullanışlı ev eşyalarını bulmak zorundasınız.

Yayın Tarihi: 15/01/15 00:15
okuma süresi: 2 dak.
Yeni evleneceklerin evini döşemek bizden
A- A A+

O evde siz yaşayacak olduğunuz için o ev için gerekli eşyaları seçerken nasıl bir şey istediğine karar verdikten sonra uygun paketleri takip edinki normal bir zaman da alacağınız eşyaları çok daha uygun bir fiyata almış olun. Bunun için yapmanız gereken şey Benimevim sitesindeki düğün paketlerini takip etmek gerekiyor.

Düğün paketi içinde oturma odası, yatak odası ve salon takımı şeklinde olabileceği gibi. İçinde mutfak için gerekli beyaz eşyalar ve halılarda bulunuyor. Zaten bu şekilde uygun bir pakete sahip olduğunuz zaman evinizi hemen hemen döşemiş sayılırsınız.

Koltuk takımı

Bu takımda son derece moda renkler ile tasarlanmış. Kullanışlı, silinebilir tarzda modern koltuklar bulunmakta. Siz benim evim küçük koltuk takımı bize çok abartılı kaçar derseniz de sizler için bir başka paket olan köşe takımları alternatifleri de bulunmakta.

Yemek Odası Takımı

Bu takımda da yine ister salonunuza isterseniz de yemek odanıza döşeyebileceğiniz tarzda masa, konsol, TV ünitesi ve üniteler ile oluşmakta olan bir takım. Bu takım ile de çok zevkli, şık ve koltuk takımınızın renk ve tasarımı ile uygun bir yemek odası takımına sahip olmuş olursunuz.

Yatak Odası Takımı

Yatak odası yeni çiftler için en önemli bir oda olduğu için bu oda çok şık ve son derece rahat şekilde kullanılır olmalı. Paketlerdeki yatak odaları malzemeleri çok dayanıklı ve son derece modern parçalardan oluşmaktadır. O sebepten bu paketteki yatak odaların görünce zaten hayran kalıp almak isteyeceksiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.