ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İstanbul'daki oto kiralama şirketleri

İstanbul'daki oto kiralama şirketleri

İstanbul'a gelmeden önce mutlaka bu şehirde yapacaklarınızın bir listesini kafanızda planlamışsınızdır.

Yayın Tarihi: 17/01/15 12:41
okuma süresi: 3 dak.
İstanbul'daki oto kiralama şirketleri
A- A A+

Bu şehirde daha önce yaşamamış veya hakkındaki trafik yoğunluğunu bilmiyorsanız İstanbul'a geldiğinizde mutlaka bir araca sahip olmanız gerektiğini bilin. Bunun bir sebebi de şehir içindeki dolmuş, otobüs ve metronun nerelerde bulunduğunu bilememeniz veya durakları kaçırma ihtimalinizdir. Bu gibi durumlarda hem tatilinizin veya gezinizin tadı kaçabilir hem de zaman kaybetmiş olursunuz. Bu yüzden İstanbul'a gelmeden mutlaka oto kiralama firmalarını araştırın ve bu şirketler ile bir ön görüşme yapın.

İstanbul'da oldukça fazla oto kiralama şirketlerinin olduğu bir gerçek. Fakat pek çoğunun güvenilir olmaması sebebi ile tatillerini kötü geçiren kişiler var. Bu anlamda oto kiralama firmalarının en güvenilir ve en köklü olanlarını bulmanız ve bu firmalar ile anlaşıp araç kiralamanız gerekmekte. Bu konuda firmaların hangi marka ve hangi model araçlarının bulunduklarını, bu araçların kaç kişilik olduğu, benzinli veya dizel olup olmadığını iyi araştırmalı ve bütçenizi de buna göre ayarlamalısınız. İstanbul'a geldiğinizde beğendiğiniz aracın kiralanmış olma ihtimali ile karşılaşmak istemiyorsanız da mutlaka o araç için rezervasyon yaptırmanız gerektiğini de unutmayın.

İstanbul'da ki pek çok araç kiralama firması kredi kartı ile araç kiralamaktadır. Bu her iki taraf için de oldukça güven vericidir. Ayrıca araç kiralarken bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta kiralayacağınız aracı gün bazında değil de haftalık veya aylık bazda kiralamanızdır. Bu durumda araç kiralama maliyeti çok daha az olacağı için firma ile bu konuyu da görüşmeniz gerekmekte. Zaten pek çok güvenilir firma da müşterisi için bu konuda oldukça yardımcı oluyor.

İstanbul'da bulunan Dollar Rent a Car bu konudaki en güvenilir firmalardan bir tanesi. Üstelik firmanın çok lüks araçlardan oluşan oldukça geniş bir araç filosuda bulunmakta. İçlerinde Mercedes C 180 gibi oldukça şık araçların yanı sıra her bütçeye hitap edebilecek tarzda Opel ve Hyundai marka araçlarda bulunduruyorlar. Firma ile diğer ayrıntıları görüşmek ve rezervasyon işlemlerinizi başlatmak için 444 11 70 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.