ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Digiturk ile internet tek faturada

Digiturk ile internet tek faturada

Digiturk'ün Kıbrıs distribütörü Digitech İletişim Ltd., "Sadece İnternet Fiyatına, Digiturk ve İnternet" diyerek başlattığı yeni kampanya ile üyelerine büyük bir avantaj sunarken tek fatura uygulaması ile ödeme kolaylığı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 25/01/15 22:12
okuma süresi: 2 dak.
Digiturk ile internet tek faturada
A- A A+

Abonelerine avantajlar sunmaya devam eden Digitech İletişim Ltd., ülkenin lider internet servis sağlayıcısı Kıbrısonline ile yapmış olduğu kampanya ile tek faturada hem internet hem de Digiturk'ü bir arada sunuyor. Digiturk aboneleri paketlerine ek olarak Kıbrısonline internet paketine 19 TL'den başlayan fiyatlarla abone olabiliyorlar.

Digiturk paketiyle birlikte sınırsız internet keyfi...

Hem mevcut hem de yeni Digiturk üyelerinin yararlanabileceği kampanyada, üye tercihine bağlı olarak internet bağlantı türü Wi-Fi veya ADSL olmak üzere 2 Mbit ve 4 Mbit hızlarında sunuluyor. Yıllık kullanım taahhütü veren herkes kampanyadan yararlanabiliyor. Digiturk faturasına aylık yansıyan avantajlı internet paketleriyle tek faturada her iki hizmet de sağlanmış oluyor. ADSL bağlantı türünü seçen üyeler; Digiturk paketine ek olarak aylık 19 TL ödeyerek, Wi-Fi bağlantı türünü seçen üyeler ise Digiturk paketine ek olarak 2 Mbit için ayda 49 TL, 4 Mbit için ise ayda 59 TL ödeyerek büyük bir fiyat avantajı sağlamış oluyor. Kampanya dahilinde Wi-Fi kurulumu ücretsiz olarak yapılıyor.

Digiturk paketleriyle internet keyfi avantajlar dünyasında

Adanın lider internet servis sağlayıcısı Kıbrısonline ile yapılan işbirliğiyle; Digiturk paketlerinin yanısıra sınırsız internet paketleri sunulması, hem mevcut hem yeni aboneler için geçerli olması, her iki hizmetin de tek faturada ücretlendirilmesi, büyük bir fiyat avantajı sunulması, Wi-Fi kurulumunun ücretsiz yapılması gibi birçok faydayı bir arada toplayan kampanya, üyeler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.