ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Yatta romantik akşam yemeği

Yatta romantik akşam yemeği

Aşkınızı canlı tutmak için gerekli eylemlerden biri, partnerinizle romantik bir akşam yemeği yemektir. Mum ışığı ve klasik müzik ise bu eylemin olmazsa olmazlarındandır.

Yayın Tarihi: 29/01/15 14:10
okuma süresi: 3 dak.
Yatta romantik akşam yemeği
A- A A+

İster dekorasyonu siz hazırlayabilir, isterseniz de sizin yerinize başkaları organize edebilir. Peki, her şey tamam olmasına karşın partnerinizle nerede akşam yemeği yiyebileceğinizi, ne gibi seçeneklere sahip olduğunuzu hiç düşündünüz mü? Mesela, kendi evinizde şık bir ambiyans içinde baş başa bu anı yaşayabilirsiniz. Fakat evinizde devamlı olarak benzer ortamın yaratılması, o romantik anın heyecanını zamanla tüketecektir. Sonrasında bir fark yaratmak isteyecek ve partnerinizle romantizm dolu akşamlarınızı deniz manzaralı, canlı müzik eşliğinde, leziz menüsü olan şık bir restorana taşımak isteyeceksiniz. Eminim, sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. Lakin devamlı deniz manzaralı bir restoran arayışında olmanız hem sizi yoracak, hem zamanınızdan çalacak, hem de maddi açıdan zor durumda kalmanıza sebep olacaktır. Ardından daha farklı manzaralı, konseptli, içerikli mekânlar tercih etmek isteyeceksiniz fakat her biri de sabit mekan olmaktan öteye geçemeyecek. Hâlbuki hareket halinde bir restoran olsa ve şık bir restoranda bulunması gereken tüm zarafeti içinde barındırıp farklı manzaralarda akşam yemeği yemenizi, romantik bir gece geçirmenizi sağlasa hoş olmaz mıydı? Bu satırları okurken nasıl heyecanlandığınızı ve cevabı sabırsızlıkla beklediğinizi hissedebiliyoruz. O halde sizi daha fazla bekletmeyelim!

Her bütçeye uygun paketleriyle lüks bir yatta romantik bir gece geçirmek artık hayal olmaktan çıkıyor.

Yılların tecrübesi, kaliteli hizmeti ve kurumsal kimliği ile Su Yatçılık, çiftlerin lüks yatlarda romantik bir gece geçirmelerine olanak sağlıyor. İnsan kalabalığından uzakta, panoramik eşsiz bir manzaraya tanıklık edecek, gösterişli bir restoranda bulabileceğiniz kalitede yemek menüsüne erişip deneyimli personellerin yardımıyla kendinizi özel hissedeceksiniz. En iyi fiyat performansıyla birinci sınıf yatları kiralama imkânı sunan firma sayesinde, boğazın eşsiz manzaralarına karşı tadı damağınızda kalacak bir gece geçirecek, sıradan olmaktan sıyrılacaksınız. İlişkinizin ömrünü uzatırken, bir ömür unutulmayacak anlara da imza atacaksınız.

Siz de Su Yatçılık tarafından sağlanan yat kiralama ve yatta romantik akşam yemeği seçenekleri ile eşinize ve kendinize hak ettiğiniz değeri verip daima hatırlanacak bir geceye ilk adımı atmak için fazla vakit kaybetmeyin.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.