ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Ergonomi Ve Tasarım Harikası Karmod Prefabrik Evler

Ergonomi Ve Tasarım Harikası Karmod Prefabrik Evler

Sektörün önde gelen isimlerinden Karmod Türkiye'de 81 ilin yanı sıra 73 dünya ülkesine hizmet vermektedir.

Yayın Tarihi: 03/02/15 11:13
okuma süresi: 3 dak.
Ergonomi Ve Tasarım Harikası Karmod Prefabrik Evler
A- A A+

Bu başarısının altında kuşkusuz kaliteden ödün vermemek, arz talep dengesine göre hareket etmek ve müşteri odaklılık gelmektedir. Türkiye'nin önde gelen markaları (Dedeman Otel, Doğuş Otomotiv, Garanti Bankası, Dünya Göz Hastanesi...) Karmod'u tercih edenlerden sadece birkaçı.

Karmod 1986 yılından bu yana dünyanın birçok yerine ulaşmış durumda. Projelerini Tuzla'da modern üretim tesisinde 250 kişilik profesyonel yenilikçi kadrosuyla gerçekleştirmektedir ve hedefi yeni yaşam alanlarıyla yeni yaşam kültürleri oluşturmayı amaçlamaktadır.

Prefabrik evler günümüzde çok tercih edilen yapılardır. Bunun nedeni; gerek dış yapısının modernliği gerekse iç konforundan kaynaklanmaktadır. Bu yapıların en önemli özelliği depreme dayanıklı yapılar olmalarıdır. Ayrıca düşük maliyet ve kısa sürede kurulumu açısından göze çarpmaktadır. Bu yapılarda ilk akla gelen soru dört mevsime uygun olup olmadığıdır kuşkusuz. Yüksek ürün kalitesi baz alınarak kurulan yapılar dört mevsime elverişlidir. Yapılar tercihe göre dubleks olabilir.

Prefabrik yapı ısıtma soğutma sistemleri için de elverişlidir. İçlerinde kış için soba, klima, doğal gaz ya da elektrikli sobayla rahatlıkla ısınılabilirken yaz için klimayla da rahatlıkla soğutulabilir. Showroomlarda gördüğünüz evlerin nakliyesi de oldukça kolaydır. Nakliye işlemi kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçaklarıyla yapılabilir. Özellikle Amerika'da oldukça yaygındır bu tip evler. Hemen hemen betonarme eve rastlanılmamasının sebebi kurulum montaj kolaylığından, dolayısıyla düşük maliyetlerden ileri gelmektedir.

Artık ülkemizde de bu yapılara çok sık rastlanmaktadır. Özellikle şantiye için kullanılan konteyner modellerini; belediye ve diğer kamu kuruluşlarının ek hizmet binalarında, okullarda, hastanelerde, aile sağlığı merkezlerinde, sosyal tesis binalarında, yatakhane, yemekhane binalarında, sosyal tesislerde, konser alanlarında özellikle wc olarak görmekteyiz. Bunun yanı sıra askeri tesis binaları, laboratuvar, araştırma merkezleri yapıları, polis ve jandarma yapıları gibi birçok tesiste görmekteyiz. Bu yapılar da standart yapıların yanı sıra birleşimli ve katlı olarak rastlanabilirler.

Tüm bunlar göz önüne alındığında bu yapıların avantajları şöyle sıralanabilir; Ergonomiktir ve taşınabilirler. Ayrıca Fiyatları betonarme ev fiyatlarının çok altındadır. Bu yapılar depreme dayanıklıdır ve ölüm riskini en aza indirir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.