ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Online Dünya radyolar giderek artan bir ilgiyle karşılanıyor

Online Dünya radyolar giderek artan bir ilgiyle karşılanıyor

Bilgisayarların yaşamlarımıza girdiği son elli yıl içerisinde geliştiği ve bugün ulaşılmış olan boyut inanılmaz bir gelişme örneği olarak tarih sayfalarında yer almaya başlamış durumda.

Yayın Tarihi: 15/04/15 09:07
okuma süresi: 3 dak.
Online Dünya radyolar giderek artan bir ilgiyle karşılanıyor
A- A A+

Her yeni gelişmenin kendisinden sonra ortaya çıkan gelişmeleri tetiklediği ve giderek daha fazla hızlandırdığı günümüz dünyası içerisinde, akıllı cihazlar, internet altyapısı ve internete kablosuz erişebilmemizi sağlayan mobil alt yapıların olağanüstü bir hızla gelişmesi, gündelik yaşamlarımıza olağanüstü büyük bir hızla ulaştığı gibi, yaşam standartlarımız ve kalitelerimiz de her geçen gün daha fazla yükselmeye devam ediyor. Bununla birlikte elbette sürekli olarak artan beklentilerin karşılanabilmesi için, teknolojilerde yaşanan gelişmeler daha da büyük bir ivme kazanıyor.

Bu büyük gelişim hızı içerisinde, daha önce uzun yıllar hizmet etmiş pek çok teknolojide giderek zayıflayan ilgi durumu ve çağın dışında kalmış yapıları itibariyle, ya ilgi azalmasına kurban gidiyor veya giderek azalan ilgili sayısıyla eski gücünü kaybediyor. Büyük bir hızla ilgi kaybetmekle birlikte, altyapısal değişikliklere giden televizyon ve radyo iletişim araçlarını bu duruma örnek gösterebiliriz. Bununla birlikte Radyolar televizyonlara göre yeni teknolojilere daha hızlı adapte olduğu gibi, vazgeçilmez iletişim araçları rollerinde çok fazla değişiklik yaşamıyor. Radyolara olan ilgi düşüşteymiş gibi görünse de, aksine bir şekilde her geçen gün artan bir ilgili oranına sahip. Elbette ki bu durum online dünyaya hızlı bir şekilde adapte olabilmiş olmasına da bağlı.

Ancak çok sayıda farklı alanlarda ve farklı yayın akışıyla hizmet sunan radyoların online yayınlarına ulaşabilmek noktasında bazı problemler, dinleyiciler için büyük sıkıntılara dönüşebiliyor. Bu noktadan hareketle oluşturduğumuz web platformumuz, tüm radyoların online yayınlarını bir araya getiren bir platform kurarak, dinleyicilerin ilgi alanlarına göre ulaşmak istedikleri radyolara sadece radyo dinle butonuna tıklayarak, ulaşabilmesi şansını oluşturuyor. Her geçen gün genişleyen alt yapısıyla sürekli radyo sayısını arttırmakta olan platformumuzun tüm hedefi, dinleyicilerin istedikleri radyolara en kısa süre içerisinde ve kolayca ulaşabilmesini sağlamak ve buna paralel olarak radyo dinleyici sayısının daha hızlı artmasına aracı olmak.

Türk radyoculuğunun son yıllarına damgasını vurmuş ve en fazla dinlenen Türkçe müzik yayını yapan radyolar arasında bulunan Kral fm, gibi bir radyoya platformumuz aracılığıyla ulaşabilmek sadece birkaç saniye gibi bir süre alıyor. Radyonun eski ve yeni olmak üzere hazırladığı Türkçe müzik yayınlarının eşliğinde gündelik yaşamınız, eskiden olduğundan çok daha keyifli ve çok daha eğlenceli bir hale gelecek. Platformumuz tüm özelliklerini yerinde incelemek için, mutlaka en kısa süre içerisinde web sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.