ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Cihazla su kaçağının yerini tam olarak tespit etmek mümkün mü?

Cihazla su kaçağının yerini tam olarak tespit etmek mümkün mü?

<strong>Cihazla su kaçağı tespitinde</strong> gerek sızıntıların gerekse su kaçağını meydana getiren tüm çatlakların tespiti mümkündür.

Yayın Tarihi: 04/05/15 11:55
okuma süresi: 3 dak.
Cihazla su kaçağının yerini tam olarak tespit etmek mümkün mü?
A- A A+

Uzman ekiplerce yapılan analiz sonucunda su kaçağının meydana geldiği bölgeye uygulanacak yönteme karar verildikten sonra, yapılan veri bazlı çalışmalar bu kaçakların kolaylıkla yerlerinin tespit edilip soruna müdahalesi ile kaçağa son verilir. Üstelik bu işlemler evinizde hiç bir yeri kırmadan, sorunsuzca gerçekleştirilebilmektedir.

Cihazla yapılan su kaçağı tespiti kullanılan akustik, termal ve kameralı yöntemler sayesinde kırmadan su kaçağı tespiti yapılabilmektedir. Kırmadan yapılan su kaçağı tespitlerinde sadece su kaçağının meydana geldiği bölgeye noktasal olarak müdahale edilerek sorunun giderilmesi esas alınır. İsterseniz bu yöntemlerin nerede ve ne şekilde kullanıldığını detaylandıralım. Akustik yöntemler ses dalgalarından yararlanılarak kaçağın meydana geldiği bölgede farklı ses eğrilerinin oluşturulmasını amaçlar bu sayede su kaçağının yeri bulunabilir. Kameralı yöntemlerde gider borularının içlerinin görüntülenmesi esas alınır ve bu görüntülenen bölgelerde kaçak tespiti yapmak oldukça kolaydır. Bu iki yöntem dışında ıslak zeminlerde ve görünmeyen yerlerden geçen borulardaki çatlak ve kaçakların tespitinde kullanılan termal yöntem, ısı farkından yararlanılarak su kaçağının yerini tespit etmede oldukça etkili bir yöntemdir. Bu saydığımız yöntemlerde herhangi bir kırma işlemi söz konusu değildir. Klasik yöntemlerdeki gibi kırılan fayanslar veya delinen zeminler,cihazla su kaçağı tespiti işlemlerinde sorunsuzca yapılabilmekte ve sizlere ek masraf çıkarılmamaktadır. Aynı zamanda bu yöntemlerin zaman açısından kısa sürelerde yapılabilirliği sorunu yaşayan kişinin avantajına olan bir durum olduğu söylenebilir. (http://www.istanbulsukacagibulma.com/cihazla-su-kacagi-bulma.php)

Cihazla su kaçağı tespiti klasik yöntemler ile kıyaslandığında, zaman, maliyet ve iş yükü açısından oldukça avantajlı yöntemlerdir. Su kaçağı problemleri klasik yöntemlerde birçok ek masrafın ve uzun süreli çalışmalar sonucu sorunun giderilmesine yönelik çalışmalar olduğundan müşteriler çoğu zaman bu durumlarda mağdur olmakta ve su kaçağı problemlerinin yanı sıra birçok tadilat ve benzeri sorunlarla uğraşmak durumunda kalıyorlar. Cihazla su kaçağı bulma işlemlerinde artık bu gibi durumların söz konusu olmadığını belirtelim.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.